Till toppen
Startsida > Festartiklar > Ballonger > Folieballonger > Folieballong Stjärna Satin Stålblå
Visa större bild

Tillbehör

Folieballong Stjärna Satin Stålblå

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Inget säger att du behöver dekorera med silver och guld för att få till den rätta stjärnglansen på festen. Den här lila stjärnan kommer nämligen klara av det jobbet galant. Låt den få spela huvudrollen på egen hand eller sätt ihop flera tillsammans för en större effekt. Du väljer själv om temat ska gå i den här vackra, blå nyansen eller om du vill använda flera färger för skapa en sprakande känsla.

Folieballong Stjärna Satin Stålblå är en folieballong i en matt, blå färg och har formen av en stjärna. Den självförslutande ventilen gör den enkel att fylla på med luft eller helium. Flygtid med helium: Upp till en vecka.

Ballongen säljs styckvis.

Storlek ca 38 cm uppblåst.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen42457 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle