Till toppen
Visa större bild

Fyll-i-bok Till min mamma

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ge någonting riktigt speciellt till din mamma nästa gång hon ska firas. Fyll denna bok med era minnen och anledningar till varför du älskar henne. Gåvan kommer utan tvekan att uppskattas, och du få en chans att ge tillbaka lite efter allt hon har gjort för dig!

Fyll-i-bok Till min mamma är en bok som man själv får fylla i. Den har instruktioner om vad du ska skriva om, exempelvis komplimanger och vad du lärt dig från din mor. Designen är stilren och fungerar lika bra att ge bort som den är eller att utsmycka den själv för en mer personlig stil.

  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 50
  • Mått: 15 x 21 cm
  • Hård pärm med dold spiral

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55709 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle