Hem
Festartiklar Fyrverkeri Fyrverkeritillbehör

Fyrverkeritillbehör

Att tända fyrverkerier är ingen barnlek – även om de är barnsligt kul att kolla på. Pjäserna ska helst hanteras av någon 18-plussare som är stadig på handen. Men att fjutta på raketer, bomber och fyrverkeritårtor fyllda med explosiva ämnen kan ju få vem som helst att darra, så ta det säkra före det osäkra och investera i fiffiga fyrverkeritillbehör som gör att du slipper stå för nära!

Fyrverkerier är fantastiska stämningshöjare som brukar uppskattas av både stora och små. Och visst är det roligt att se på när raketerna briserar högt uppe i skyn, men det är ingen höjdare om de smäller av i förtid eller om du råkar bränna dig när du tänder stubinen. Med proffsiga fyrverkeritillbehör blir det lätt att pricka rätt och du kan njuta av den färgsprakande ljusshowen på ett tryggt sätt.

Partykungen har laddat upp med smarta fyrverkeritillbehör som låter dig tända pjäserna på behörigt avstånd utan att riskera brännblåsor och andra missöden. Här hittar du bland annat långa tändrör av samma typ som används av professionella pyrotekniker. En billig liten försäkring som dessutom fungerar alldeles utmärkt att tända brasan, grillen, marschallerna eller ljuslyktorna med under andra tider på året. Beställ dina fyrverkeritillbehör smidigt online!
Läs mer
1 träffar