Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Gangstermustasch Svart

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 173
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Stil och elegans kommer inte av sig själv, antigen så förtjänas det, eller så föds man med det. Många sätt att visa sin stil på kan vara genom kroppsspråk, klädstil eller genom formen på sin mustasch. En äkta gangster har alla dessa egenskaper om inte fler. Råkar det vara så att du har alla egenskaper utom ansiktsbehåringen, ja då har vi den sista pusselbiten precis här!

Gangstermustasch Svart är en snygg och elegant mustasch som höjer ribban avsevärt. Med tanke på att denna gangstermustasch är självhäftande så kan den enkelt tas bort om så önskas. Detta är den perfekta accessoaren när du planerat en halloween som Mr. Lucky Luciano eller den sicilianska maffiakungen Johnny Torrio.

Material: Polyester
Notera: Endast mustaschen medföljer!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47918 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle