Till toppen
Startsida > Roliga prylar > Spel & Lek > Utomhuslek > Gigantisk Uppblåsbar Flamingoflotte
Visa större bild

Tillbehör

Gigantisk Uppblåsbar Flamingoflotte

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 239600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
2995 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Tillåt oss att presentera, som en av de första butiker som har den i lager i Sverige, den gigantiskt stora och uppblåsbara Flamingoflotten!

Är det inte lite tråkigt att komma flytande i en trött gammal gummibåt? Stå ut från mängden och imponera på dina vänner med denna gigantiska flamingoflotte! Väl uppblåst mäter den i all sin prakt nästan 2 meter hög, över 5 meter lång och 3 meter bred.

Flamingoflotten ger dig själv och fem glada vänner en grym upplevelse på vattnet oavsett om det är till sjöss, på stranden eller i den stora poolen (Obs! du behöver en riktigt stor pool för att rymma denna bjässe). Oavsett om du är ute efter en partybåt till flottracet eller bara vill njuta ute på vattnet med familjen en dag så garanterar vi att du inte kommer att bli besviken.

Flotten är tillverkad i ultratålig PVC-plast och kommer med färgglada soffor som rymmer upp till 6 stycken vuxna människor (eller djur). Det finns även 4 stycken lättåtkompliga dryckeshållare samt ett större förslutningsbart utrymme som kan fyllas med is och valfri dryck. Golvet är tillverkad av slitstark polyesterväv som släpper igenom vatten för att svalka fötterna. Runt flamingons ytterkant finns totalt fyra stycken handtag som gör att ni enkelt kan förflytta flotten i och ur vattnet. 

Inför uppblåsningen så rekommenderar vi att avsätter en del tid och att även använda en elektrisk pump (ingår ej).

Fakta om Gigantisk Uppblåsbar Flamingoflotte:
  • Produkten består av: 1 x Uppblåsbar flamingoflotte + avtagbar plattform + reparationskit
  • Rep och handtag på sidorna gör det enkelt att hantera flotten i vattnet
  • Modell: Intex Flamingo Party Island
  • Maxbelastning: 250kg
  • Antal personer: 4-6
  • Material: 0,5mm PVC-plast
  • Storlek i förpackning: ca 61.25 30 x 46.87 cm
  • Storlek uppblåst: ca 503 x 335 x 173 cm

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46728 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle