Till toppen
Startsida > Maskerad > Peruker > Damperuker > Gigi Glamour Vit Peruk
Visa större bild

Tillbehör

Gigi Glamour Vit Peruk

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3280
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Har du också sökt på inspobilder när det är dags att traska till frisören och hittat din drömfrisyr? Du går med raska steg till frisören och visar förväntansfullt upp bilden med det askiga håret och säger: Sådär vill jag se ut! Frisören tittar tveksamt ner på ditt huvud och krossar din dröm genom att påpeka att ditt hår dessvärre inte pallar det eftersom dina hårtoppar skulle gå av.

Så, vad gör du? Jo, du tänker om och kör på det säkra kortet och lyssnar på din frisör, dom vet ju trots allt bäst. Sedan införskaffar du denna läckra peruk, plättlätt! 

Gigi glamour vit peruk är en blond peruk med lugg som inte bara är trendig, du kommer att vara den coolaste katten i stan! 

One size (vuxenstorlek)

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen43578 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle