Till toppen
Visa större bild

Godisburgare Mega

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6160,7142857143
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
69 kr
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Har du en vän som är helt besatt av hamburgare? Köp denna "lilla" gåva till personen, säg att du köpt hämtmat och låt din vän förvånas när hamburgaren på 200 gram är 100% jordgubbssmakande godis! Denna burgare är så pass välgjord att man aldrig ser skillnad förnst en tugga är tagen!

Godisburgare Mega är en superrolig present, eller ett vanligt fredagsgodis för den sockerberoende. Denna godishamburgare är i samma storlek som en vanlig hamburgare, har en god och mastig smak av jordgubb samt att den är omöjlig att se skillnad på. Burgaren har två bröd, en ostskiva och en redig köttbit.. allt i jordgubbssmak. Mäktigt! 

Säljs styckvis och väger hela 200 gram.

Ingredienser: Socker, glukossirap, vatten, nötköttgelatin, fukthetsbevarande medel: sorbitol, pektin, surhetsreglerande medel: äppelsyra, citronsyra, natriumcitrat, majsstärkelse, konserveringsmedel: kaliumsorbat; aromer, färgämnen: E129, E171, E133, E110, E102, E160a, E150a. Kan ha negativ effekt på barns beteende och koncentrationsförmåga. Obs! Endast text på engelska på förpackningen. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Sara för 4 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Sara för 10 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48352 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle