Till toppen
Startsida > Teman > Presenter > Barnpresenter > Gör-Ditt-Eget Glitterslime
Visa större bild

Gör-Ditt-Eget Glitterslime

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Imponera på vännerna med hjälp av detta slimekit! Gör glittriga slimebollar, roliga figurer eller varför inte små glitterhästar? Det är bara din fantasi som sätter gränserna på vad du kan skapa! 

Gör-Ditt-Eget Glitterslime innehåller allt du behöver för att göra eget slime. Följ de enkla instruktionerna och lägg till ingredienserna i en skål, sedan blandar du ihop allt. När du märker att slimen börjar bli just "slime" tar du bara ut det ur skålen, knådar lite med händerna och använder din fantasi för att skapa! Slimekitet inkluderar tillräckligt med ingredienser för att skapa tre stora portioner med fluffigt slime. 

Ingredienserna är helt och hållet giftfria och följer alla EU-regler för leksaker. Kitet är dessutom EN71-1, EN71-2 och EN71-3-certifierat. 

  • Innehåller ingredienser för tre portioner slime
  • Inkluderar: Baslösning, kontaktlösning, färgämnen och glitter i olika färger
  • Inkluderar även skål och sked

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51252 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle