Hem
Teman Tillverkare Greyland Films

Greyland Films

Har du någonsin drömt om att vara någon annan för en dag? Kanske uppleva livet som en mäktig president, en känd Hollywoodstjärna eller självaste Elvis? Nu är det möjligt! Med Greyland Films superrealistiska masker kan du förvandla dig till vem du vill, när du vill. Låtsas att du är en hemlig agent i bästa Mission Impossible-stil och dra på dig din uberrynkiga gubbmask innan du drar till snabbköpet och handlar mjölk. Lev dig in i rollen som en ikonisk filmkaraktär på maskeradpartyt eller gå all in på Halloweenfesten och transformera dig till en äkta Terminator!

Greyland Films har tillverkat verklighetstrogna masker i professionell filmkvalitet för party, teater och maskerad i över 25 år. De detaljrika maskerna är handskulpterade i ett megaelastiskt latexmaterial som formar sig efter ditt ansikte och blir som en andra hud. De heltäckande maskerna är försedda med mun- och ögonöppningar som följer din mimik, vilket bidrar till det realistiska utseendet.

På Partykungen kan du välja mellan mängder av välgjorda masker från Greyland Films – vem vill du vara idag? Charlie Chaplin, Brad Pitt, Putin eller Obama? Kanske en bitter gammal gubbe, en cool vit varg, en fräck chimpans, en läskig clown, en läbbig dödskalle eller en snubbig snöman?
Läs mer
1 träffar