Till toppen
Visa större bild

Guzzle Buddy Vinglas

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 10320
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
129 kr 199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vänta, vänta, vänta... har du verkligen aldrig haft sönder benet på ett vinglas? Bullshit. Det räcker ju med att ställa ner det så går det av. Och på tal om att ställa ner det så är det väl exakt vad du inte ska göra med ett vinglas? Du ska ha det i handen hela tiden och bara njuta av vinet. Drömmen vore väl att vinet aldrig tar slut, att glaset liksom fyller på sig självt... tänk om drömmar kunde slå in?

Vinglas Guzzle Buddy för Vinflaska är en dröm som går i uppfyllelse för många vinälskare. Det här vinglaset är inte bara en väldigt rolig present till din vinglada faster, det är också en innovation som helt förändrar samhället (hur ska inte diskuteras här, det tas i ett annat forum... typ hos regeringen...).
Det här glaset saknar ben och fot, men har istället en anordning som du för in i vinflaskans öppning. På så sätt fyller glaset på sig självt varje gång du lutar dig tillbaka i fåtöljen med flaskan i horisontelläge. Passar de flesta normalstora vinflaskor. Rekommenderas ej till mouserande viner. Det är inte längre tacky att dricka direkt ur flaskan.

För din skull har vi valt att inte låta vinet ingå i köpet, för då har du bättre möjlighet att själv välja vilket mumsigt vin du vill fylla ditt magiska vinglas med. Det här valet har ingenting med myndigheter och lagar att göra. Lovar på hedersord!

Levereras styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Johanna för 9 månader sedan
  Produkten var över förväntan och snabb leverans!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Marina för 1 år sedan
  En perfekt gave
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen37834 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle