Hem
Teman Kollektioner Halloween Skelett

Halloween Skelett

Är du redo för halloween? När fullmånen syns på natthimlen vaknar olika läskiga varelser till liv och då vet du att det äntligen är dags för årets roligaste och otäckaste fest. Det är dags för halloween! Men innan gästerna kommer måste du skapa den rätta halloweenkänslan och när du är på jakt efter halloweendekorationer är det här hos oss på Partykungen du ska börja leta. Du har med andra ord kommit helt rätt! Här har vi samlat pynt och tillbehör från kollektionen Halloween Skelett. I kollektionen finns massor av olika dekorationer men också allt du behöver för att kunna duka upp ett härligt kalasbord i halloweentema. Och du, vi utökar vårt halloweensortiment hela tiden!

Halloween Skelett är en kollektion med festdekorationer som passar perfekt till årets läskigaste fest. Här finns allt du kan behöva för att pynta till halloweenkalaset men du får nog vara beredd på att alla dina gäster kanske inte ens vågar komma in när de ser alla skelett i rummet. Du kan till exempel hänga skelett från taket och när du ändå håller på kan du passa på att hänga ett skelett inne på toaletten också. Har du inte skrämt slag på dina gäster redan så kommer du definitivt göra det nu när de inte ont anande öppnar dörren till toaletten och krockar med ett skelett.

I vår coola Halloween Skelett-kollektion finns också häftiga döskallar, kyrkogårdsdekorationer som ser ut att vara hämtade från värsta skräckfilmen och skeletthänder som du antingen hänger upp eller lägger direkt på bordet som en bordsdekoration. Och på tal om bord, missa inte alla dekorationer som du kan använda när du ska göra en häftig halloweendukning. Välj mellan bland annat papperstallrikar, pappersmuggar, servetter, kalaspåsar och sugrör – allt med häftiga skelettmotiv.

Hitta roliga halloweendekorationer här hos oss på Partykungen. Halloween är blivit en riktig höjdpunkt under den annars ganska långa och mörka hösten. Här hittar du massor av skrämmande pynt från Halloween Skelett-kollektionen som gör din halloweenfest perfekt på alla sätt och vis. Visste du förresten att Halloween firas varje år den 31 oktober och att traditionen härstammar från en antik keltisk festival som heter Samhain. Under festivalen tände människorna brasor och klädde ut sig i skräckinjagande masker och andra förklädnader för att skrämma bort spöken. Ordet halloween kommer från All Hallow´s Eve – alla helgons afton. Den keltiska traditionen togs till USA med irländska immigranter och då utvecklades halloween till det halloween vi känner igen idag med utskurna pumpor, läskiga dekorationer och aktiviteter som bus eller godis.

Välkommen att upptäcka vårt stora halloweenutbud hos Partykungen och beställ snabbt och smidigt online. När alla dekorationerna är på plats är det dags att fundera på vem du ska klä ut dig till i år. Kanske en häxa, zombie, vampyr eller ett spöke?
Läs mer