Hem
Teman Kollektioner Happy Birthday Polka Dot

Happy Birthday Polka Dot

Svårt att välja tema på partyprylarna? Eller vet du inte vilken favoritfärg födelsedagsbarnet har? Lugn, Partykungen har precis vad du behöver för att fixa en festdukning som är on point i alla lägen. Med vår härliga Happy Birthday Polka Dot Party-kollektion prickar du alltid rätt – för du får alla färger i ett!

Sätt pricken över i på partydekorationen och svep in både bord, väggar, presenter och festdeltagare i ett godisregn av prickar i regnbågens alla färger! Här har vi samlat allt från prickiga dukar, papperstallrikar, assietter, muggar och servetter till partyhattar, flaggirlanger, ballonger, bordsdekorationer, presentpapper och kalaspåsar med prickar på. Konfetti behövs inte om du pyntar med prickigt papper, plast och vinyl – här får du det inbyggt i varje pryl!

Våra Polka Dot-mönstrade tallrikar, folieballonger, presentpåsar och servetter finns även med färgsprakande Happy Birthday-tryck, så att du kan ge födelsedagsbarnet ett riktigt pricksäkert firande. Den färgglada kollektionen passar lika fint till barnkalas som vid vuxna födelsedagsfester och de prickiga prylarna utan text funkar även utmärkt vid andra tillfällen när du bara känner för att bjuda dina nära och kära på ett sprudlande Polka Dot Party.

Klicka hem ditt Happy Birthday Polka Dot-set till kalaspris från Partykungen redan idag!
Läs mer