Hem
Teman Kollektioner Happy Birthday Rainbow

Happy Birthday Rainbow

Enligt legenden ska det finnas en kruka med guld vid regnbågens slut, men så vitt vi vet har ingen lyckats hitta den än. Kanske gömmer den sig någonstans i vår färggranna Happy Birthday Rainbow-kollektion...

Här finns i alla fall gott om regnbågar att utforska för den som vill söka lyckan. Och visst vore det rena önskedrömmen att få en hel bytta med guld i födelsedagspresent? Så varför inte fylla födelsedagsbarnets regnbågsmugg med gyllene chokladpengar – eller överraska alla små festdeltagare på barnkalaset med några lyckobringande guldmynt för rättvisans skull?

Happy Birthday Rainbow är en färgsprakande festkollektion som består av allt från folieballonger, banderoller och partyhattar till servetter, muggar, assietter och papperstallrikar med regnbågsfärgade ränder och sprudlande Happy Birthday-tryck. Detta är en kollektion som man blir glad av, oavsett om pappersmuggen innehåller guldklimpar eller ej.

Beställ ditt Happy Birthday Rainbow-set till festpris hos Partykungen redan idag och duka upp till ett riktigt färgglatt regnbågskalas! Komplettera med en regnbågsmönstrad bordsduk och kanske en regnbågspiñata för ett fulländat Rainbow Party. Vill du gå all in på regnbågstemat kan du även spana in vårt breda utbud av regnbågsfärgade kläder och accessoarer!
Läs mer