Hem
Teman Kollektioner Happy Everything Rainbow

Happy Everything Rainbow

Tycker du också att det bästa med en regnig dag är den färgsprakande regnbåge som ofta kommer efter? När du vill fokusera på solen som bryter fram genom molnen efter ovädret och fira allt som gör livet värt att leva: då är det dags för fest! Om du också gillar allt som är festligt, färgglatt, livsbejakande och glatt så ska du dekorera nästa fest med våra dekorationer ur serien Happy Everything Rainbow. De glada färgerna passar lika bra på barnkalaset som på sommarfesten och ger en känsla som gör vilken surbulle som helst glad. Oavsett tillfälle och vilka som är dina gäster som du vill fira tillsammans med så lyser du upp dagen med färggranna regnbågar och vackra gulddetaljer med pynt ur den här snygga serien. Mixa och matcha de olika produkterna som du vill – det stora utbudet gör att det är lätt att hitta dekoren som passar just ditt party!

Det finns många tillfällen i livet som är värda att firas lite extra och där det är på sin plats att skapa en magisk stämning för både dig själv och dina gäster. Kanske vill du fira någon som fyller år eller någon som tagit studenten? Du kanske till och med vill fira att det faktiskt blev fredag den här veckan också? Oavsett vilken högtidsdag du vill uppmärksamma så krävs dekorationer för ett riktigt lyckat kalas. För att stämningen ska lyfta lite extra är det effektfullt om dessa dekorationer hålls samman i något typ av tema. Och vad kan väl passa bättre än regnbågar, denna universella symbol för lycka och glädje?

För att fira livet och alla speciella tillfällen passar de färggranna och exklusiva dekorationerna i serien perfekt och du kan åstadkomma feststämningen direkt och med ganska liten ansträngning. Välj seriens festliga ballonger som passar perfekt att fästa i taket eller på väggen, ensamma eller i grupp. Ballongerna finns med tryck eller med guldkonfetti inuti för lite extra bling på partyt. Matcha gärna ballongerna med serpentiner i glada färger, girlanger, effektfulla ballongbågar, snygga papperstallrikar med tryck, tjusiga streamers och pappmuggar. Tårtan smyckar du enkelt och effektivt med en snygg tårtdekoration i form av en regnbåge i ljuva och färgrika pasteller. När du dukar med de snygga tallrikarna och muggarna får du inte bara en härlig stämning, det blir också härligt enkelt att städa efter gästerna när festligheterna är över. Snabbt och lätt slänger du dem i rätt återvinningskärl och du slipper timmar vid diskbaljan.

När du vill att partyt ska lyfta lite extra plockar du fram den effektfulla konfettikanonen och du får feststämningen att peaka med ett popp! Med ett enkelt handgrepp fyller du luften med ett färgsprakande moln av konfetti som singlar ner och skapar partystämning på dansgolvet såväl som vid födelsedagssången. Med regnbågar från golv till tak kommer ingen av dina gäster att lyckas behålla sin sura min.
Läs mer