Meny

Hem
> Teman > Kollektioner > Happy Rainbow

Happy Rainbow

Det sägs att det finns en skatt vid regnbågens slut. Om det är sant eller inte vet vi inte men vi vet att Happy Rainbow är en supersöt festkollektion med fina festprodukter som passar perfekt till ett barnkalas, en babyshower eller ett dop. Festartiklarna går i milda pastellfärger som rosa, ljusblått och gult och är dekorerade med fina regnbågar och små fluffiga vita moln.

Till kalasbordet finns till exempel en söt duk med Happy Rainbow-tema. Duken är vit med fina regnbågar längs sidorna. Den ger en festlig inramning till kalasdukningen och skyddar samtidigt bordet från spill och kladd. Perfekt på ett kalas med många hungriga små barn! I kollektionen finns också papptallrikar, pappmuggar och servetter. I muggarna kan du till exempel servera en välkomstdrink och sedan blir det ju så klart också väldigt fint att duka med dem på kalasbordet. Muggar och tallrikar i papp sparar också mycket tid och energi. Du slipper ju diska när kalaset är slut!

Självklart finns det också kalaspåsar i Happy Rainbow-serien. Påsarna är ljusblåa med en regnbåge och söta moln på. Påsarna har också ett utstansat handtag så att det blir enkelt för barnen att bära dem. Fyll påsarna med godis och choklad och lägg också gärna ner en liten överraskning. Det brukar bli väldigt uppskattat. Du kan till exempel lägga ner ett litet armband, en studsboll eller en låtsastatuering. Och nu kommer ju frågan hur barnen ska få sina kalaspåsar? Ja, en fiskdamm är ju alltid en populär variant. Barnen tycker att det är så spännande att se vad som nappar på kroken. Ett annat förslag är en skattjakt och det passar ju särskilt bra att leta efter en skatt vid regnbågens slut när temat heter Happy Rainbow, eller hur? Låt fantasin och kreativiteten flöda! Du kommer alldeles säkert att komma på en kul skattjakt med olika ledtrådar som till slut leder barnen till skatten, alltså kalaspåsarna.

Letar du efter ett härligt festpaket med söta kalasprylar till ett barnkalas, ett dop eller en babyshower vill vi gärna tipsa om Happy Rainbow. Skrolla runt bland produkterna och välj ut vilka som skulle passa bra inför det kalas som du planerar. Du kan också matcha med andra festartiklar. Här på Partykungen erbjuder vi massor av produkter. Du kan till exempel komplettera med några pastellfärgade ballonger, en söt girlang i rosa eller ljusblått eller varför inte lite skimrande bordskonfetti i guld för att förstärka den magiska känsla. Vårt mål är att Partykungen ska vara din självklara plats när du behöver festdekorationer och därför erbjuder vi massor av olika produkter i olika teman och vi vill att det ska vara enkelt att beställa. Skrolla runt lite, lägg favoritgrejerna i varukorgen, betala och inom några dagar har du fått hem beställningen. Och du, billiga priser är en självklarhet för oss! Välkommen till Partykungen!
Läs mer