Hem
Teman Kollektioner Happy Whatever

Happy Whatever

Partykungen tar ut svängarna med ett sortiment som har något vassare budskap än det vanliga slätstrukna, och ibland kanske lite tråkiga. Som så ofta annars handlar det förstås om schyssta festdekorationer och tillbehör som sätter stämning på tillvaron och som är särskilt framtagna för speciella tillfällen. Det kan handla om födelsedagar, högtider, maskerader och diverse traditionsenliga tillställningar. "Happy Whatever" sammanfattar denna kategori ganska bra eftersom det egentligen spelar mindre roll vad det är som firas, så länge det firas ordentligt!

Här hittar du alla möjliga dekorationer och tillbehör som är lika praktiska som snygga att titta på. Ballonger, servetter, muggar, tårtljus och girlanger är bara några exempel på färgstarka och glittrande eller skimrande produkter i sortimentet. Det som särskiljer denna kategori från övriga är de vassa och vågade orden som funkar bra så länge det är högt i tak. Och högt i tak är ju precis vad vi vill ha i festlokalerna för att kunna dekorera så mycket vi orkar!

Partykungen fortsätter med att önska dig en "Happy fucking birthday"! Våra girlanger kan hängas upp för att uppmana till att släppa på handbromsen och accelerera rakt in i dimman mot en fullspäckad kväll och allt vad det innebär. Eller varför inte ta det ett steg längre och lägga till ett "bitch" för att ta fram attityden som krävs för att festen ska bli oemotståndligt spännande! Det är förstås med kärlek dessa budskap framförs och kanske är det som allra mest kärleksfullt när vi släpper artighetsfraserna bakom oss och kör på med hela vårt register.

Partykungen är de första att skriva under som "fuckers" och det skriver vi även på servetter och pappersmuggar. Tallrikarna utsmyckas med målande ord som "dick head" och "bastard" och våra otrevliga svarta ballonger med texter som "happy birthday asshole", "this party is shit" och "older not wiser" kan helt klart bidra till en avslappnad stämning med mycket skratt i rätt miljöer. Kanske vågar du på dig tårtljuset som säger "fuck, you're old" rätt i ansiktet på födelsedagsbarnet, åtminstone om det är någon nära som du känner väldigt bra!

Man brukar säga att orden inte är det viktigaste utan snarare vad man gör och hur man handlar! I samband med att erbjuda med dessa produkter uppmanar Partykungen till en oändlig kärleksexplosion med kramar och vänliga ord som bevis på uppskattning. Produkterna skapar goda förutsättningar för en öppen atomsfär där ingen behöver skämmas för den man är! Dessutom är de oerhört snygga och praktiska för att dekorera till festen, och de sprider både färg och glamour i tillvaron. Med pappersmuggar och papperstallrikar slipper du ett oändligt berg av disk och kan istället fokusera fullt ut på att ha så roligt som möjligt.

Partykungen är fullständigt galna i kalas och vi erbjuder rätt tillbehör och dekorationer för att skapa succé vid alla tillställningar! Med rätt attityd och en rejäl dos humor kommer du långt och därför har vi här samlat några riktiga slagkraftiga citat som kommer att sätta nivån på kvällens spektakel redan från första stund!
Läs mer