Till toppen
Visa större bild

Harley Quinn Slagträ

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Detta är den perfekta accessoaren för dig som planerar att klä ut dig till skurktjejen Harley Quinn. Detta slagträ får dig att se precis lika galen och ball ut som Harley själv, men med skillnaden att detta är tillverkat i ett mjukt material.

Harley Quinn Slagträ är tillverkat i ett mjukt gummimaterial. Det är format som ett slagträ och går i vita, rosa och blå toner. Längs med produkten står det skrivet "Good Night" i stora rosa bokstäver och runt omkring står en mängd olika meddelanden skrivna i snirklig stil. Komplettera med andra Harley Quinn-accessoarer och plagg för en komplett look.

Mått: ca 50 cm
Officiellt licensierad.
Material: Gummi

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... chai för 1 år sedan
  Det virker super fint. Troede måske det ville være lidt slapt især omkring håndtaget med slet ikke det er stift men blødt
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Rebekka för 1 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45914 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle