Visa större bild

Hawaiiskjorta Klassisk

(8 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 221
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det är slutet av mars och vinterkylan håller sig fortfarande kvar på nätterna medan dagarna känns varmare och varmare för varje dag som passerar. Du har grävt fram en liten soffa i en snödriva och slår dig ner med en kopp varm, choklad. Du lutar dig tillbaka och sluter ögonen, fallandes djupare och djupare in i drömmarnas värld.
Plötsligt står du där på stranden. Den där stranden som du har drömt om sedan du var barn. Palmer, drinkar och kokosnötter passerar framför dina ögon. Blomsterkransarna och bastkjolarna dansar över havet med solnedgången som backdrop. Allt är perfekt.

Hawaiiskjorta Klassisk är en maskeradskjorta i herrmodell med klassiska blommigt hawaiimönster. Basfärgen är mörkblå och hela skjortan är fylld av vackra hibiscus och andra typiska växter för temat.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

OMDÖMEN (8)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Peter för 3 år sedan
  Liten i storleken
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Natalie för 9 månader sedan
  Ganska nöjd med skjortan. Ser ut som på bilden och det ingick med ett par shorts. Lite tunt och man kan nästan se igenom fast ändå inte. Snabb leverans
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28093 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle