Hem
Teman Kollektioner Hello World Rose Gold

Hello World Rose Gold

En bulle i ugnen eller någon nybakad som precis har tittat ut? Välkomna det lilla bak(under)verket till världen i stil med festdekorationer och engångsartiklar ur vår lyxiga kollektion Hello World Rose Gold!

Med sin stilrena design i vitt och pastell med dekorativa detaljer i skimrande roséguld är denna härliga kollektion både gullig och elegant på samma gång – och alldeles, alldeles underbar att duka och pynta med till babyshowern! Hello World Rose Gold passar lika fint till en pojke som flicka, och funkar även utmärkt om föräldrarna har valt att låta bebisens identitet förbli en hemlis fram till födseln.

Den bedårande Hello World Rose Gold-kollektionen inkluderar allt du kan önska för att skapa en magisk stämning vid den blivande mammans babyshower, hemkomsten från BB eller mottagningen efter dopet. Välj mellan inbjudningskort, girlanger, papperstallrikar, partypicks, servetter, muggar, glittrande backdrops, konfetti, ballonger, vägg- och bordsdekorationer med texten ”Hello World”, ”Baby” eller ”Babyshower”.

Mixa och matcha precis som du vill för att överraska mamsen med en strålande babyshower och ge den nya lilla solstrålen ett unikt och personligt välkomstparty. Beställ ditt glimmande Hello World Rose Gold-kit online hos Partykungen, så har du det hemma redan inom några dagar!
Läs mer