Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Damdräkter > Hjärter Dam Deluxe Maskeraddräkt
Visa större bild

Tillbehör

Hjärter Dam Deluxe Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
699 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Förvandla dig till pokerfestens drottning med denna otroligt snygga Hjärter Dam Deluxe Maskeraddräkt. Du kan dock inte ha några ess gömda i rockärmen, men ser du ut så här kommer det ändå knappast att behövas!

Hjärter Dam Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en läcker klänning med många snygga detaljer. Upptill har klänningen hög krage, röda axelskydd med guldfärgade fransar samt glittrande motiv av hjärter och spader. Nedtill har klänningen rutigt mönster i svart och orange i skimrande finish samt två stora motiv av spelkortet Hjärter Dam.

  • Finns i storlek: Small, Medium och Large
  • Inkluderar: Klänning
  • Material: Polyester

Minihatt, handskar, knästrumpor och stav ingår ej.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Mari för 1 år sedan
    Fin, men det kunne vært spesifisert at modellen har underskjørt, slik at skjørtet faktisk henger rett ned.. Heldigvis så hadde jeg dette selv:) Ellers så var det ganske dårlig kvalitet, og når den koster det samme som en vanlig penkjole, så kunne det godt vært bedre kvalitet. Men utseendemessig så var det en fin kjole!
    2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39353 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle