Till toppen
Visa större bild

Hjärtkudde Puss & Kram

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Fyller din sambo år eller ska du ge bort en kärleksfull gåva till din partner på Alla Hjärtans Dag, kan vi lova att denna bedårande hjärtkudde kommer bli en succé! Ett utmärkt alternativ när du vill ge bort något annat romantiskt än de klassiska rosorna och chokladen. Hjärtkudden finns i två storlekar, så det är bara att välja och vraka!

Hjärtkudde med Text är en röd och mjuk kudde formad som ett hjärta med vit text; "Puss" eller "Kram". En supersöt och romantisk present att ge bort till din hjärtevän. Material: 100% polyester.

Den lilla kudden är ca 20 cm stor, och den stora kudden är ca 29 cm stor.

Kudden säljs styckvis och levereras osorterade, dvs det blir en överraskning om du får ett "kram"-hjärta eller ett "puss"-hjärta.

Välj mellan en liten eller en stor hjärtkudde.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51941 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle