Till toppen
Startsida > Teman > Högtider > Alla hjärtans dag 2020 > Honeycomb Hjärta Ljusrosa Hängande
Visa större bild

Honeycomb Hjärta Ljusrosa Hängande

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

En vacker honeycomb formad som ett fint hjärta blir en perfekt dekoration på till exempel ett bröllop eller på Alla hjärtans dag. Hjärtat är enkelt att hänga upp i taket, i ett fönster eller i en dörröppning. Det kan även användas i ett photo booth. Perfekt bakgrund till romantiska foton! Pappershjärtat kan också bli en fin bordsdekoration på middagsbordet eller buffébordet.

Honeycomb Hjärta Ljusrosa Hängande inkluderar en ljusrosa honeycomb formad som ett hjärta. Den är ca 30 cm och tillverkad i papper. Dekorationshjärtat är enkelt att fästa i en krok eller med lite tejp.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54183 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle