Hudfärg

Dräkter och festkläder i all ära, men oftast glömmer vi något annat som kan tillföra precis lika mycket som en festdräkt, och det är hur vi smyckar våra ansikten. Det finns så otroligt många sätt att sminka och måla ansiktet på att det bara är din fantasi som sätter stopp för vad du vill åstadkomma.

Ibland räcker det med ett väl målat ansikte för att du ska få omgivningen hänförd. Hos oss kommer du att hitta allt du kan tänkas behöva för att få till ett festligt ansikte. Glöm bara inte basredskap såsom sminksvampar och penslar som används till att lägga ansiktsfärg på rätt sätt. Ett extra par av dessa redskap, utöver de som redan finns i ett kit, är alltid bra att ha.

Vi har också ett brett utbud av vattenbaserade ansiktsfärger att välja bland. De flesta finns tillgängliga i ett baspaket med andra färger, vilket ger dig möjlighet till att experimentera med olika kombinationer och nyanser som du vill. Är du ute efter något mer lätthanterligt så har vi även sminkpennor som är enkla att applicera på huden, och om man nu verkligen vill synas finns det inget bättre sätt att göra det på en med UV-färg! Med några penseldrag i ansiktet eller på kroppen kommer det inte att dröja länge förrän folk lägger märke till dig på dansgolvet.
Läs mer