Till toppen
Visa större bild

Hugh Hefner Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Folk kommer att undra ifall du är riktigt klok som kommer till maskeraden iförd endast en morgonrock. Vem skulle komma på en sån konstig idé? Det är vad de kommer att tänk ända tills ditt bihang kommer och ställer sig bredvid dig, alltså alla inneboendena i Playboy Mansion. Då trillar poletten ner hos dina vänner och alla fattar galoppen, det är Hugh Heffner du har klätt ut dig till! Playboy Kungen!

Hugh Hefner Maskeraddräkt inkluderar en mörkröd kort morgonrock i sidenliknande material samt en pipa. Morgonrocken har en bred svart fåll runt alla ytterkanter och en liknande krage samt ett smalt skärp i samma tyg. Allt tyg är 100% polyester. Pipan är tillverkad i trä och har träfärgat skaft och svart munstycke. Skor, byxor och scarf ingår ej.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Angelica för 4 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27669 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle