Till toppen
Visa större bild

Hummer Kigurumi

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Om du tycker att händer är överflödiga kroppsdelar och att det räcker gott och väl med ett par stora hummerklor istället kanske denna störtsköna hummerdräkt vore något för dig. Den perfekta dräkten att bära när du vill bege dig ut på spännande äventyr på havets botten.

Hummer Kigurumi är i röd färg och kommer med stora och mjuka hummerklor med liten öppning för dina händer när du behöver använda dem. Dräkten kommer med mörkrött "skal" på ryggen samt spröt på sidorna och huva med svarta ögon. Knappar finns längs framsidan.

Denna dräkt är tillverkad i högkvalitativt och tvättbar fleece. Den är varm och mysig, vilket gör den idealisk när du ligger på havets botten och slappar.

Finns i storlek: Medium.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39920 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle