Till toppen
Visa större bild

Ihopfällbart Ölglas

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 48
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är du ofta ute på vift med ölen i handen? Visst kan det vara drygt att behöva bära runt på ölglaset jämt och ständigt? Med detta ut- och indragbara ölglas kan du resa runt med ditt heliga ölglas, utan att det tar plats eller att du måste hålla i det. En life saviour för många ölälskare!

Utdragbart Ölglas är en riktigt rolig pryl som kommer i form av ett ölglas, men är både in- och utdragbart vilket gör att du kan ha ditt ölglas i fickan när du är på språng. Glaset är tillverkad i plast och mäter 12.5 x 9.3 cm utdraget, men endast 3.9 cm ihopdraget. Glaset skall endast handdiskas och blir en garanterat rolig present till din bästa ölpolare.

  • Material: Plast
  • Mått utdraget: 12.5 x 9.3 cm
  • Mått indraget: 3.9 cm
  • Antal: 1-pack (styckvis)
  • Rolig present att ge bort

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52002 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle