Till toppen
Startsida > Roliga prylar > Hobby & Fritid > Smarta saker > InnovaGoods Hopfällbar Vattenflaska
Visa större bild

InnovaGoods Hopfällbar Vattenflaska

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 16
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Visst är det väl tröttsamt att den där j***a vattenflaskan alltid ska vara ivägen? Om man är ute på en liten tur, och skall sedan stanna till på en fruktsallad med väninnorna så vill man inte att ens vattenflaska skall stå där och bara ta plats, eller hur? "Mäh, man kan väl lämna vattenflaskan hemma?" Nähäääru, har du testat springa i värmen utan att dricka vatten? Inget vatten = man dör av uttorkning i halsen!

InnovaGoods Hopfällbar Vattenflaska är precis vad det låter som – en hopfällbar vattenflaska i hela tre steg. Vattenflaskan är nämligen tillverkad i silikon och polypropen vilket gör att den är väldigt flexibel. Vill du bara ha en liten vattenflaska? Tryck ned den till minsta storleken och fyll på. Vill du ha en mellansize eller vanlig storlek? Dra bara upp den och fyll på. Så himla enkelt är det, och den passar till alla tillfälligheter!

  • Material: Silikon, polypropen
  • Mått: 8 x 11-22 cm stor
  • Metallkrok för upphängning eller dylikt
  • Väldigt lättviktig
  • Maxkapacitet: 580 ml
  • Max- och mintemperatur: -50 °C / +200 °C
  • Enkel att rengöra för hand och i diskmaskin

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52879 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle