InnovaGoods

InnovaGoods är märket som du behöver i ditt liv om du älskar snygga och teknologiska prylar som underlättar vardagen. InnovaGoods producerar massor av saker som du kan använda i hemmet men som också passar prima för att ge bort i present till någon du tycker om.

Börjar det närma sig julafton, en god väns födelsedag eller vill du bara överraska din bättre hälft med något extra? På Partykungen har vi samlat de absolut bästa produkterna från InnovaGoods och erbjuder dem till pangpriser. Vi har alla de smarta, coola, snygga eller praktiska produkterna som du behöver för att sätta en välbehövd twist på din dag.

Var snäll mot dig själv eller dina nära och kära genom att köpa en eller flera produkter från InnovaGoods!

Har du någon gång stått i köket, vardagsrummet eller i trädgården och tänkt: “herregud, om någon hade uppfunnit en sån här mackapär så hade det underlättat arbetet SÅ MYCKET”.

InnovaGoods har gjort det till sitt signum att tillverka just sådana produkter. Prylar som får dig att kasta händerna upp i luften och utbrista i ett stort “ÄNTLIGEN!” Supersmarta pizzaskärare, olika typer av intelligenta lampor eller varför inte coola vinhållare som ser ut att trotsa tyngdlagen?

Det bästa med InnovaGoods är att de inte bara gör otroligt uppfinnelserika prylar, de lägger också stor vikt vid design och utformning. Det betyder att din nya present till dig själv eller till din goda vän kommer att vara ett välkommet tillskott i vardagsrummet, sovrummet eller köket.

Om du är ute efter att inhandla lite nya presenter eller julklappar så kan du ta vår lilla guide till hjälp:

Presenter från InnovaGoods till hemmafixaren – Spenderar du eller din vän mycket tid i hemmet? InnovaGoods har massor av prylar som underlättar och gör ditt hus till en teknologisk borg. Ta en närmare titt på våra smart burk- och påsförslutare eller snygga värmefläktar till vinterns allra kallaste dagar.

Presenter från InnovaGoods till kökskungen – Det är en fröjd att laga mat men det blir ännu bättre när du har tillbehör som hjälper dig. Kolla in öldispensers, vinkylare eller supercoola knivställ som kommer att ta din väns kök och matlagning till nästa nivå!

Presenter från InnovaGoods till trädgårdsmästaren – Att påta i trädgården kan vara både avslappnande och utmanande. Har du gröna fingrar och försöker plantera massor av smarriga grönsaker eller är du mer intresserad av att göra din trädgård till en snygg plats att spendera mer tid i? Kika närmare på våra trädgårdslampor eller mygglampor från InnovaGoods som kommer att göra verandan både vacker och fri från irriterande små kryp.

På Partykungen har vi samlat de bästa produkterna från InnovaGoods och ser dessutom till att du får det bästa priset. När du handlar hos oss så garanterar vi snabba leveranser, allt så att du kan köpa presenter och julklappar som kommer fram i tid, även om du är sent ute. Lita på Partykungen när det kommer till presenter och prylar till både hemmet och fest. Vi kan fest som ingen annan!
Läs mer
1 träffar