Hem
35 tips på julklappar till någon som har allt

35 tips på julklappar till någon som har allt

Alla känner vi åtminstone en person som har allt. Fast anställning, tvåplansvilla, HBO Max och gott humör - vad ger man en sån egentligen? Det kan röra sig om en kompis, en syster eller en avlägsen kusin, någon som det alltid är lite extra svårt att köpa julklappar till, någon som har så mycket prylar att din julklappsångest kommer krypandes redan i september. Lugn, i vanlig ordning står Partykungen redo med sitt gedigna sortiment med prylar så knasiga att inte ens den som har allt kan ha allt. 5 klockrena tips vardera till 7 olika personlighetstyper. Bestämt först vem du ska handla till, placera sen personen i ett av nedanstående fack och välj sedan presenten som passar bäst. Svårare än så är det inte - Let’s go!

Julklapp till Livsnjutare

Först ut är den så kallade livsnjutaren. Personen i fråga har inte överdrivet mycket skit under naglarna och väljer spavistelser, gemytliga hemmakvällar och kostsam whisky framför fyspass, fjällvandring och bungyjump. Personen i fråga vill ha något att mysa i, och vad är mysigare än vår enorma Snug Rug Deluxe som omsveper hela kroppen och kan användas samtidigt som värmetofflorna från Hot Feet? Vi har även exklusiva karaffer för whiskyälskaren, en portabel massagepistol för den som behöver mjuka upp musklerna och ett uppblåsbart badkar till personen som saknar jacuzzi på uteplatsen. Prisvärda, roliga och framför allt annorlunda prylar som sätter guldkant på vardagen.

Julklapp till Livsnjutare

Julklapp till Mästerkock

Sen så har vi mästerkocken. Personen som inte skäms över hur enkelt hen slänger ihop en Bouillabaisse med vänsterhanden samtidigt som det blancheras med den högra. Mästerkocken har givetvis ett väl utrustat kök proppat med diverse dyra knivar och köksmaskiner. Låt oss därför fokusera på vårt lite speciella sortiment, för vi tror knappast att personen i fråga äger en äkta sockervaddsmaskin som kan spinna socker till hela grannskapet, eller en supercool Churros Maker som i kombination med sockervaddsmaskinen nästan legitimerar öppnandet av ett privat tivoli i hushållet! Är du ute efter något mer praktiskt kanske lökglasögonen lockar, som garanterar tårfri hackning. Eller varför inte en smetdispenser som utan kladd laddar muffinsformarna? Om mästerkocken även är duktig i baren kan vi rekommendera ett set med Gin Botanicals Garnish som är fylld av kryddor som ger en GT det där lilla extra. Mums!

Julklapp till Mästerkock

Julklapp till Prylnörd

Prylnörden gillar prylar! I alla dess former. Prylar som för oss dödliga verkar onödiga är livsviktiga för prylnörden som skuttar av tanken på en Deadpool mobilhållare eller en USB-kyl som rymmer exakt en läsk. Godisdispenser för sockeråttan eller väckarklocka med måltavla för sjusovaren som behöver en större utmaning än att trycka på snooze för att pallra sig upp. Som du märker har vi mängder av coola gadgets men vår häftigaste nyhet stavas TerraSect RC - den radiostyrda bilen som kan rulla ihop sig till en boll på kommando. Där snackar vi våt prylnördsdröm!

Julklapp till Prylnörd

Julklapp till Sportfantast

Om sportfantasten mot förmodan har valt bort paddelhallen för en heldag av julfirande så har vi mängder av roliga grejer att ge bort! Vad sägs om en flytande ö för golfaren som behöver träna på precision? Eller ett biljardbord i miniatyrformat som kan plockas fram när rastlösheten faller på? Självlysande minipingis? You bet! Om du är rädd att bli utmanad av sportfantasten (som inte är den bästa förloraren) kanske det är bättre att ge en massagekudde (perfekt för nytränade muskler) eller en justerbar kettlebell för hemmaträning?

Julklapp till Sportfantast

Julklapp till Äventyrlig

Den äventyrlige finner vi ofta på något gammalt urfjäll med stormköket i högsta hugg. Varför inte ge bort något som både är kul OCH användbart? Som världens minsta fiskespö, för vem vet när fiskesuget kickar in. Får plats perfekt i fickan och fångsten ska givetvis grillas på världens minsta grill (vi gillar miniatyrer som du märker). Vill du ge någonting i ordentlig storlek tycker vi att du ska satsa på campingtältet som ser exakt ut som en gammal Volkswagen - där inne kan den äventyrlige packa in hela familjen och ge sig ut i skogen för att sitta i Softybags uppblåsbara loungesoffa och dricka kaffe ur Gadgetsmonsters smarta flaska som med inbyggt termometer håller stenkoll på temperaturen. Hett kaffe är gott kaffe och en varm äventyrare är en glad äventyrare!

Julklapp till Äventyrlig

Julklapp till Festprissen

Gissa tre gånger om vi har grejer för den som gillar party! Vår guldplätterade champagnepistol är en perfekt gåva till den som uppskattar att skjuta skumpa rakt in gapet på sina medfestare. Med blinkande skosnören och starkt skinande LED-slips råder det inga tvivel om vem som är dansgolvets okrönte partykung. Komplettera med våra rejvigaste Rave glasögon som blir kronan på verket när festprissen väljer outfit. Om det finns ett gediget intresse för öl har vi massvis med bryggarkit från Brewbarrel - välj och vrak, det är både roligt och gott!

Julklapp till Festprissen

Julklapp till Knäppgöken

Sist men inte minst så har vi den roligaste personlighetstypen: Knäppgöken. Personen som gör allting annorlunda, som går ut i regnet med paraplyhatt på huvudet utan att skämmas för sig, som lägger sig under sin burritofilt om kvällarna och skedar sin gigantiska peniskudde som om det vore fullt normalt. Det bästa med knäppgöken är att den blir glad för nästan vad som helst, så länge det är udda och konstigt. En pungtvål skulle absolut uppskattas som julklapp, och ett par kalsonger som pryds av kanelbullar likaså. Ta en titt på vår sajt, vi lovar att det finns proppat med grejer för landets alla tokstollar.

Julklapp till Knäppgöken

Plan B

Om du trots våra tips känner att du fortfarande inte vet vad du ska ge bort får vi ta till Plan B och ge bort ingenting i en snygg presentförpackning. Så går det om man redan har allt!

Plan B