Hem
Detta vill du ha i påskägget!

Detta vill du ha i påskägget!

Varje påsk äter vi nordbor godis till ett värde av ett mindre lands BNP. Sött, surt, skummigt, salt - det finns ingen hejd på hur mycket socker vi klarar av att trycka in i ansiktet till tonerna av Gullefjun. Ryktet säger att Påskharen börjat ta emot önskelistor redan nu, så greppa närmsta penna och vässa tänderna - här är godiset du vill ha i påskägget!

Gigantisk Chokladpåskhare

34 cm hög och 500 gram tung - låt oss presentera nordens största chokladhare! Med sin blandning av mjölkchoklad, mörk choklad och vit choklad är den här gyllenbruna haren en riktig tungviktare i chokladdjurriket och ett måste i påskägget!

Haupt Lakrits Svenskjävlar!

Godiset som representerar Sverige allra bäst: Svenskjävlar!. Det är salt, mörkt och jävligt - men också en upplevelse utöver det vanliga! Världens saltaste lakrits med salmiakkräm - vågar du prova?

Gigantisk Tutti Frutti

Störst, bäst och godast - säg hej till vår gigantiska förpackning Tutti Frutti som bjuder på hela 2,4 kg godis. Med så mycket snask kan du förse hela grannskapet med påskägg, och då utses man automatiskt till kvarterets snällaste påskkärring!

Gigantisk Godisråtta

Tänk att öppna sitt påskägg och finna en enorm och i allra högsta grad nedtryckt godisråtta - vilken dröm! Den här gnagaren är så stor att den kan läggas upp på silverfat och skäras med tårtkniv, sen är det bara att bjuda hela tjocka släkten på ett hejdundrande gelékalas.

Baileys Chokladägg Strawberry

Det är inte bara småbarn som gillar godis, det gör sockersugna vuxna också. Enda skillnaden är att konfekten antar en lite mognare karaktär med åldern, och om marmeladkulor eller bridgeblandning inte är din grej vill vi slå ett slag för Baileys chokladägg. Det innehåller vit choklad och frystorkade jordgubbar som får smaklökarna att tjuta av lycka!

Surskallar Skum Hallon/Citron

Omväxling förnöjer, och ett riktigt bra påskägg ska bjuda på massvis av olika smaker. I det här storpacket får du så mycket sura skallar att det räcker och blir över, och den smaskiga smaken av citronhallon är en fröjd för gommen som älskar syrligt!

Mega-Lolly Godisklubba

Klubban för dig med stort sötsug! Men du kan pusta ut, du behöver inte äga en mun av enorma proportioner för att njuta av den här läckra fruktklubban. Inuti gömmer det sig nämligen flera mindre klubbor av mer normal storlek!

Tuggummi Cigaretter

Nackdelen med riktiga cigaretter är ju att det är så förbenat farligt för hälsan. Och inte är det särskilt coolt heller! Inte om man jämför det med att tugga tuggummi iallafall. Eller tuggummicigaretter! Det måste vara höjden av coolhet!

Harry Potter Choklad Trollspö

Även trollkarlar och häxor förtjänar att få sockersuget stillat i påsketid, och vad passar bättre än ett trollspö i äkta choklad? Det här godiset kommer garanterat få alla Potterheads där ute att skrika av förtjusning, och allt levereras i en snygg presentask!