Hem
Detta vill du ha i påskägget 2023

Detta vill du ha i påskägget 2023

Har du hunnit lämna in din önskelista till påskharen ännu? Om du vill försäkra dig om att få det perfekta ägget i år gäller det att vara tydlig med vad som önskas och vad som inte är välkommet inom skalets pastellfärgade väggar. Som hjälp på traven har vi plockat fram en lista med massvis av smaskiga ting - detta vill du med största sannolikhet ha i påskägget 2023!

Godis

Ja, såklart vill du ha godis. Massvis med godis! Påskiga kreationer som chokladharar i nät, Nannas spräckliga nougatägg och Kinder Maxi Surprise i en härlig symbios av härliga smaker! Eller varför inte unna sig ett lyxigt Fabergéägg fullproppat av magiska överraskningar? Påsken 2023 snålar vi inte på godsakerna!

Jättestort godis

När du fått godis vill du ha ÄNNU mer godis, fast JÄTTESTORT godis! Brak-kolossala förpackningar proppade med Marabou, Plopp och Daim som du annars bara upplever på nöjesfält är en trevlig överraskning från påskharen - och tack vare sina oerhörda storlekar väldigt lätta att hitta! Väljer du Kexchoklad, Sportlunch eller Tutti Frutti?

Supersalt godis

Om den sötsliskiga konfekten inte landar väl i din mun är du garanterat en renodlad lakritskonnässör! Unna dig en hel drös högkvalitativ konfektyr från Haupt Lakrits kreativa skafferi. Där hittar du klassiska Svenskjävlar, men även roligheter som Fettisdagsbollar, Yu zuck och A thing for gingers. När det kommer till lakrits blir det knappast mer spännande än så!

Ännu mer godis

Påskharen har varit till Amerika och inhandlat diverse läckerheter till årets påskägg. Njut av spännande sorter som Sour Patch Kids, Pop Boom och färgglada Skittles innan du febrigt sträcker dig efter KitKat Chunky Peanut Butter och avslutar med en liten godisstrut. Underskatta aldrig en amerikansk godbit!

Snacks

Efter allt sött börjar kroppen i vanlig ordning skrika efter salt - och då får vi hoppas att påskharen varit givmild nog att proppa ytterligare ett ägg med snacks! Kryddiga Doritos, härliga Oreo-popcorn och heta Pringles är precis vad kroppen suktar efter när godiset är uppätet. Prova våra Crunchy Cheetos eller cheddarpopcorn från Sundlings - sprakande smaker på påse!

Vuxenägg

Oops, det här ägget hade visst flytande innehåll. Men vad gör väl det? En trevlig överraskning för påskens lite äldre firare som helst omvandlar sin bag-in-box till ett påskägg. Trevlig helg!