Här är halloweendräkterna alla vill ha 2021

Gudarna ska veta att det inte är någon lätt uppgift att välja outfit inför halloween. Är det återigen dags att damma av häxhatten från 2003 och inse att kreativiteten inte sträckte sig längre än den gamla vårtiga gumminäsan i år heller? Eller är det dags att visa omvärlden att du kan bättre; att du också kan förvandla dig till precis vad som helst? Du kan vara allt ifrån stilfull Dracula till Tinky Winky om du så vill - men det är just det, ibland vet man inte riktigt vad man vill, och då kan en stor skopa inspiration vara till god hjälp! Vi har tittat i spåkulan och gissar att just dessa dräkter kommer bli extra populära i år.

LA CASA DE PAPEL MASKERADDRÄKT

Det krävs knappast något geni för att inse att de spanska bankrånarna från den omåttligt populära serien La Casa De Papel kommer bli en superpopulär utklädnad runt om på landets maskeradfester. Den knallröda overallen och den ikoniska masken utgör redan en modern klassiker som funkar i alla sammanhang, men kanske allra bäst om maskeradens tema lutar åt film och tv. Övriga gäster får vara beredd att lämna ifrån sig sina värdesaker - visa ingen nåd!

CRUELLA DE VIL MASKERADDRÄKT

I och med Emma Stones tolkning av Disneys galnaste hundnappare är Cruella De Vil mer aktuell än på länge. Med sin legendariska frisyr som går i både vitt och svart råder det inga tvivel om vem du porträtterar när du äntrar festen men den här outfiten. Annars kanske klänningens krage i dalmatinerpäls är en ledtråd? En ondare skurk får man leta efter.

UPPBLÅSBART VIRUS MASKERADDRÄKT

En dräkt som både håller folk på 2 meters avstånd och påminner om vilka eländiga år vi precis genomlidit. Den här bacillen är riktigt elak och kommer attackera alla nedkavlande anti-vaxxare som vågar dyka upp på festen. Eftersom dräkten är uppblåsbar kommer du hålla dig rund och fin hela kvällen. Var gärna ett gott exempel genom att noggrant sköta handhygienen.

Law and order: Sverige vs. Norge

Vilket land har egentligen bäst lag och ordning? Det återstår att se när våra kära minstingar ikläder sig rollen som norsk polis eller svensk polis och går ut och haffar skurk. Det är ingen hemlighet att barn i alla tider har älskat att klä ut sig till konstapel, så när maskeraden är över kommer dräkten garanterat bli en uppskattad outfit att leka i på hemmaplan. Upp med händerna!

STORMTROOPER SUPREME MASKERADDRÄKT

Här är den - dräkten för dig som inte har någon övre gräns för hur mycket pengar du kan spendera på Star Wars-prylar. En Stormtrooper är kanske inte universums bästa soldat, och missar ofta med sin blaster när det vankas strid. Men herrejösses vilka coola dräkter dom har! Du kommer garanterat göra både en och två nördar alldeles uppåt väggarna avundsjuka när du marscherar in på festen i den här munderingen, var så säker!

HARRY POTTER BARN MASKERADDRÄKT

Låt oss presentera världens mest kända trollkarl! Harry, som också är ansiktet utåt för riktigt runda glasögon och ärrade pannor, är en alldeles perfekt utstyrsel när minsta lilla småttingen ska på maskerad. Världen runt Hogwarts är mystisk, och faror lurar runt varenda krön, så det gäller att kunna sina magiska formler och vara på sin vakt. Kanske finns det en hel syskonskara där hemma som också vill vara karaktärer ur Harry Potter-serien? Vi har en hel drös med passande kläder och accessoarer så nog finns det något för alla. Expecto Patronum!

SHREK MASKERADDRÄKT

Efter mycket om och men har jordens befolkning äntligen kommit överens om att Shrek (alternativt Shrek 2) är världens bästa film genom tiderna. Bara soundtracket gör filmen värd att se om och om och om igen, och med sin förtrollande handling och sköna karaktärer blir filmen helt enkelt odödlig. Den här dräkten förvandlar dig till Shrek i egen hög person - mycket bättre än så kan det knappast bli. Håll dig borta från högafflarna och ha så kul på träskfesten!