Hem
Hur man skapar en storslagen nyårsfest på en liten budget

Hur man skapar en storslagen nyårsfest på en liten budget

Många är vi som förknippar en kanonbra nyårsfest med glitter, glamour, pompa och ståt - och DET låter inte billigt det! Men nog finns det möjligheter att skapa ett storslaget party vid årsskiftet utan att det ska behöva kosta skjortan, det gäller bara att tänka smart och, för all del, ekonomiskt. Ta en titt i bland våra mest prisvärda prylar som garanterat kommer höja stämningen utan att försätta dig i personlig konkurs. Gott nytt!

Glittrig Happy New Year-slips

När det kommer till klädsel är det många som hamnar i ekonomisk knipa på nyårsafton. Det finns ingen anledning att köpa exklusiva paljettklänningar eller hyra en tokdyr frack när allt du behöver är en ren t-shirt och en glittrig slips med lämpligt budskap för endast 49 spänn. Happy New Year!

Bordslöpare True Blue

Jaha, och nu var det någon som i en hastig dansrörelse välte en halvdrucken flaska Beaumont des Crayères Grande Reservé Brut över dukningen. Vilken tur att du avstod att köpa den där svindyra nobelfestsduken och istället satsade på en midnattsblå bordslöpare i papper istället - knöla ihop och släng utan större ekonomisk förlust!

Silverfärgade blåsormar

Om man hamnar på en nyårsfest där det finns rikligt med blåsormar så tänker man direkt att det har spenderats stora pengar. Men så behöver det nödvändigtvis inte vara! Här erbjuder vi ett 6-pack silvriga tutor för ynka 39 kronor som vecklar ut sig sådär skojigt vid utblås. Kul, festligt OCH prisvärt!

Mustascher Foto Props

Att hålla sina gäster underhållna kan både vara dyrt och tidskrävande om det ska bokas trubadur, hoppborg och fyrverkerishow. Men så behöver det inte vara, det går nämligen att underhålla sina gäster med mycket enkla medel! Ta ett gäng skojiga foto props och skapa en fotohörna - enkelt, roligt och billigare än raketer!

Skimrande stjärnkonfetti

Eftersom konfetti är en bristvara här på jorden är det inte så konstigt att priserna skjuter i höjden. Men den här konfettipåsen är både prisvärd och proppad med färgglada stjärnor! Ta en näve och sprinkla över pappersduken - festligheten ökade precis med 300%!

Glitterdraperi

Vem är det som går runt och sprider ryktet att ingenting är så dyrt som en storslagen entré? Vi har massvis med glittriga draperier för en billig peng, och det bästa är att det är upp till dig att välja färg! Häng upp i dörröppningen till vardagsrummet, vid ytterdörren eller varför inte låta den hänga på balkongräcket? En liten men rolig detalj som ökar känslan av nyår på festen!

Silverfärgad flaggirlang

Visst är det trevligt när det svajar pynt i taket som håller sig inom rimlig budget? Med denna silvriga flaggirlang skapar du en oemotståndlig stämning för dina nära och kära när ni tålmodigt väntar på tolvslaget. Allt du behöver är tejp och en stadig stol - när girlangen är på plats kan festen börja!