Hem
Roliga aktiviteter för julafton

Roliga aktiviteter för julafton

Farfar snarkar i fåtöljen, köttbullarna är uppätna och Musses campingsemester rullar plikttroget i bakgrunden. Ungarna är nära att kollapsa av spänd förväntan, men än är det många timmar innan tomtefar stövlar in över tröskeln. För att behålla någon typ av julefrid gäller det att sysselsätta hela familjen innan ofrånkomligt kaos utbryter, och bara därför har vi förberett 5 roliga aktiviteter lika roliga som spännande - allt för den goda julens skull!

Julklappsspelet!

Först och främst: En riktig klassiker som sätter fart på vilken sömnig julafton som helst. Reglerna är ni redan bekanta med. Varje person bidrar med en hemlig gåva i förbestämd prisklass, alla paket placeras på bordet innan ett vilt slungande av tärningar tar vid. Här gäller det att kamma hem så många klappar som möjligt innan tiden rinner ut, och vi har givetvis massor av roliga prylar som platsar. Checka in årets succéprylar till julklappsspelet - allt ifrån blinkande skosnören till stresståliga bajskorvar!

Julklappsspelet!

Sällskapsspel för hela familjen!

Varför inte slå ihjäl några timmar med valfritt sällskapsspel? Förena hela släkten i ett parti Helt Hysteriskt, eller välj något annat passande spel. Är det många barn med på kalaset så vågar vi lova att Bajsspelet kommer göra storstilad succé - även mindre mogna vuxna kommer garanterat dra på smilbanden! Välj mellan hundratals roliga spel - det finns något för alla!

Pulkarace med hela släkten!

Om stillasittande sällskapsspel inte lämpar sig din vilda småbarnsfamilj med benen fulla av myror är det istället en god idé att röra sig ut i snön och anordna en otyglad pulkaturnering. Ned för backarna susar ni på våra uppblåsbara Snow tubes med livet som insats - så glöm inte att klicka hem flamingon, räven, yetin och munken. Tusen hål i nacken!

Julquiz

Hur många sandkorn finns i Saharaöknen? Vilken planet har flest månar? Och vem är bäst i världen på dart? Att samla hela familjen för ett klurigt quiz är ett perfekt sätt att aktivera hjärnkontoret innan tomten anländer. Om du inte har tid att knåpa ihop din egen frågesport är Jättequiznödig, Pub quiz eller Det borde man ju veta alla lagom utmanande spel att briljera i - och vinnaren får en extra julmust!

Låtsas att ni är på Hawaii!

Det svenska klimatet är ändå överskattat, och om ni vill resa bort utan att passera ytterdörren kan nu äntligen utlandet komma till er. Med uppblåsbara badkar, blommiga kläder och en hemsnickrad tikibar kastar ni ut den traditionella julen till förmån för Honolulus solvarma stränder. Med lite tur kommer tomten till er ändå, iklädd blomsterkrans och ananasglasögon!

God jul önskar Partykungen!