Hem
Så dekorerar du med ballonger till studenten 2023

Så dekorerar du med ballonger till studenten 2023

Att springa ut på skoltrappan och hoppa jämfota i konfettiregn tillsammans med sina klasskompisar är en maxad upplevelse som agerar startskott till vuxenliv och nya äventyr. Sådana storslagna tillställningar kräver sina ballonger, och i vanlig ordning står vi här redo att förse er med allt ni behöver för ett riktigt maffigt firande. För att undvika att gå vilse i ballongdjungeln har vi rasslat fram våra favoriter - ta en titt nedan!

Ballongbåge

När vi snackar dekorationer är det få saker som slår en riktigt grann ballongbåge. Den är stor, mäktig och så elegant att man önskar att det var studentfirande året om. Du spänner bågen på lämpligt ställe där den syns och kan beskådas av allmänheten, till exempel i partytältet, över buffébordet eller på balkongräcket. Välj en klassisk blågul, varianten som blänker i kromat guld eller deluxebågen som blandar blått, vitt och guld på ett storstilat sätt. En pampig stämningshöjare som garanterat kommer maxa stämningen!

Ballongbåge

Designa eget

För kreativa föräldrar som inte drar sig för att skämma ut sin utspringare med ett svävande och pinsamt bebisfoto ger vi nu möjlighet att designa folieballonger efter eget tycke och smak! Fyll i namn, klass och ladda upp en lagom elak bild från din avkommas barndomsår - resten fixar vi! En rolig och personlig gåva att välkomnas av efter utspringet - som en flygande studentskylt helt enkelt!

Blågult

Hämta inspiration från vår svenska flagga och komponera ihop en stilig kreation i blått och gult - mer studentigt än så kan det faktiskt inte bli! Att skriva STUDENT med våra bokstavsballonger på lämplig vägg är alltid ett helrätt val, precis som den klassiska studentmösseballongen i folie som tydligt symboliserar att det är utspring i luften!

Ballongbukett

Glöm rosor, tulpaner och pelargoner - nu är det ballongbuketten som gäller! Överraska dagens huvudperson med den här glammiga ihopsättningen av 11 stycken ballonger i blått och gult som kommer komplett med guldiga snören och ballongvikt i form av en champagneflaska.

Bygg din egen ballongbåge

Om du är en knep- och knåpig pysslare som mår som bäst när du på egen hand får skapa makalös dekor kan vi meddela att vi har allt du behöver för att bygga din egen ballongbåge! Girlangband, tejpprickar, cirkelställningar, metallbågar och enorma mängder ballonger - allt som krävs för att skapa något snyggt och personligt!

Helium

Vi måste tyvärr meddela att ballonger dessvärre inte flyger utan helium, även om ni är många som försökt under åren. Men lugn i stormen, vi har helium så det räcker och blir över till alla ballonger ni vill ska sväva - som dessa urtjusiga takballongerna med guld och konfetti till exempel!

Handfasta tips för god ballonghantering:

  • Fyll inte ballongen med för mycket luft om det ska stå i solen. Det finns en risk att den spricker.
  • Folieballonger svävar upp till en vecka med helium. Latexballonger svävar upp till 6 timmar.
  • Köp till Ultra Hi-Float för att få dina latexballonger att sväva upp till 5-6 dagar.
  • Se till att fylla ballongerna med helium på samma plats där ballongerna ska vara. Annars finns en risk att ballongen blir pösig eller spricker i och med förändrad temperatur.
  • Ska du fylla många ballonger med luft kan det vara smart att unna sig en elektrisk ballongpump.
  • Om en folieballong med helium börjar slokna kan du använda ett sugrör för att blåsa in lite vanlig luft.