Hem
Så får du ett fantastiskt 2022

Så får du ett fantastiskt 2022

Ännu ett år skrider mot sitt slut, och även om det kanske inte har varit ett toppenår är det alltid sorgligt med avsked. Men det finns ingen anledning att fälla tårar, 2022 står runt krönet och väntar med nya möjligheter och festliga aktiviteter. Givetvis finns vi här och håller din hand för att se till att du får ett riktigt roligt år utan tristess och besvär - välkommen att fight boredom med oss!

Anordna en Beer Pong-turnering!

Är 2022 året du överraskar omgivningen med att bli en fullfjädrad festmästare som anordnar storslagna aktiviteter för familj och vänner? Vi lämnar slätstrukna förfester bakom oss och välkomnar istället hysteriska turneringar innehållandes pingisbollar och ölspill. Med ett professionellt Beer Pong-bord med LED-belysning har vi svårt att tro att det kan bli annat än braksuccé!

Ät väldigt mycket godis!

Om du är ledsen över att 2021 snart är över går det alltid att finna tröst i godis och kakor. Att nästa år skulle gå i hälsans tecken vill vi inte höra talas om, därför har vi proppat lagret med megamycket godsaker - i SUPERSIZE! För vem blir inte överlycklig av ett gigantiskt rör med Oreos?

Klä dig festligare!

Adjö 2021 - och adjöss med din tråkiga garderob! Nästa år blommor vi ut och klär oss exakt hur vi vill, det vill säga väldigt glittrigt med paljetter i överflöd. Den här guldkavajen är bara ett av alla superhysteriska plagg vi har på lager så det finns garanterat något som kommer falla dig i smaken. Blir 2022 månne ditt snyggaste år hittills?

Lek loss med vänner!

2022 - året vi skakar rumpa så det skvätter pingisbollar? Ja, bland annat! Vi tycker definitivt att det nya året ska präglas av massvis med lekar, tävlingar och annat bus som gör livet lite roligare! Twerk Pong är den ultimata festleken som uppmuntrar till superprecision och fysisk aktivitet. Vad mer kräver man!

Levla upp dina selfies!

Nu lämnar vi gamla gryniga selfies kvar i 2021 och blickar framåt mot KRISPIGA bilder på din vackra nuna! Det är få förunnat att kunna ta högkvalitativa foton när lajksen ska håvas in, men med en LED-lampa till smartphone blir det vinst varje gång! 2022 satsar vi på like-rekord - med råge!

Bli miljonär!

Att vägen mot miljonen börjar med en krona må låta som en trött gammal klyscha, men visst ligger det något i det. Med den här plåtbössan som uppmanar till supersparande kan du se fram emot ekonomisk frihet vid slutet av 2022 - så du kan börja fundera på hur du ska spendera dina dagar som miljonär redan nu!

Sikta mot stjärnorna!

Om du alltid fascinerats av stjärnornas makalösa skådespel är 2022 året du tar natthimlen med dig inomhus. Med en MM Twilight Laser Projektor ser du till att nya året präglas av superhäftigt ljus som fyller hela taket av färgstarka moln, laserstjärnor och en grann halvmåne! Tro oss - det vill du inte vara utan!

Bli en äventyrare!

Nytt år - nya tag! Dags att plocka fram äventyraren i dig för att flytta ut i skog och mark. Om du ändå vill ha tak över huvudet kan vi rekommendera vårt absolut festligaste tält - Volkswagen-tältet! Har du alltid drömt att bo i en bil som inte rullar men ändå skyddar mot väder och vind är det här den ultimata boningen för dig! Det är exakt så vi semestrar år 2022!