Hem
Så skapar du den ultimata halloweenfesten 2023

Så skapar du den ultimata halloweenfesten 2023

När hemmet fylls av kråkor, spindelväv och osaliga andar är det enligt många dags att rycka upp sig och storstäda grundligt, men en äkta halloweenälskare vet givetvis bättre än så. När hösten anländer med sitt kusliga mörker är det äntligen dags att förvandla hemmet till ett kråkslott proppat med spöklikt tingeltangel och gäster utklädda till oigenkännlighet. Det är fest i görningen och vi har mer grejer än någonsin för att göra kvällen extra skrämmande - här är allt du behöver för att skapa den ultimata halloweenfesten 2023!

Läbbigt pynt!

När det kommer till skapande av kuslig atmosfär finns det ingen övre gräns för hur mycket pynt du får släpa in i hemmet, och helst ska varenda kvadratmeter täckas av kuslig spindelnät. Med vårt eminenta halloween dekorationskit är det lättare än någonsin att sprida skräck i hemmet - allt du behöver göra är att placera ut prylarna på lämpligt ställe! Och varför inte kosta på dig lite matchande halloweenballonger när du ändå är igång?

Dödlig dukning!

Välkommen till bords! Är du kräsmagad kan du stanna hemma, här är nämligen duken täckt av blodiga handavtryck! Skapa en buffé av otäckheter mellan konfetti, pumpor och dödskallar. Ett fång rosor som har sett bättre dagar blir kronan på verket när du serverar din dödsgoda festmåltid!

Ruggig trädgård!

Festen börjar i trädgården, och det är extra sant när det kommer till halloween. Ge dina gäster en riktig skräcksmocka till välkomnade med ett uppblåsbart jättespöke som pustar och frustar mellan gravstenar och pumpor. Placera en uppblåsbar liksäck bredvid lämplig spade för att oroa grannarna, och har du skogstomt är en krockad häxa ett måste!

Kusligt ljus!

Varde ljus, eller hur? Men inte vilket ljus som helst. Det ska vara stämningsfulla lyktor som flämtar och kastar ett ruskigt sken på alla monster och häxor som vågat sig hem till dig. Lite häftiga pumpaljus i kombination med kandelabrar och blinkande gatlyktor kommer ge festen exakt den otäcka feelingen som krävs på halloween!

Ohyggliga props!

Vad vore halloween utan mekaniska props som sprattlar, tjuter och lyser ondskefullt med ögonen? Inte särskilt rolig, den saken är klar! Tänk dig att mötas av en gallskrikande zombie krypandes i full fart - vem hade inte blivit skraj av det! Eller en hoppande clown som fnittrar så ondskefullt som bara cirkuspersonal kan! Välj din favorit - och glöm inte rökmaskinen som fixar en rykande kittel på ett kick!

Pssst…!

Du har väl inte glömt utklädnaden? Spana in våra listor där vi korat årets bästa halloweenkostymer - både för vuxna och barn!