Hem
Stor guide: Studenten 2022

Stor guide: Studenten 2022

Sömndruckna föreläsningar, distansstudier i pyjamaskläder och inställda evenemang. Årets studenter har efter tre långa år på gymnasiet gjort sig förtjänta en riktigt brakfest – och vi hjälper så gärna till. Här har vi sammanställt en komplett guide för dig som planerar ett riktigt sprudlande studentfirande - häng med!

Ballonger

Att ballonger är ett MÅSTE för studentfirandet behöver vi inte ens nämna, men för säkerhets skull vill vi påminna om att ballongdekorationerna inte enbart behöver bestå av blå-gula latexballonger fastknutna i vissnat björkris du snott från någon fridlyst skogsdunge. För vad är egentligen studenten om inte ett ypperligt tillfälle att fylla hemmet med ballonger från golv till tak – bokstavligt talat. Med blå och guldiga takballonger får du till en imponerande dekoration även i rum med ont om utrymme, och på så vis har du även plats att montera en av våra fantastiska ballongbågar. Välj mellan en ballongbåge med blåa guldiga ballonger eller en blå och vit ballongbåge med snygga tillhörande streamers för att framkalla en riktig WOW-effekt bland gästerna!

Dukningen

Sådär! Med ballongerna checkade från planeringslistan tar vi studentdukningen i sikte! Här gäller det att på förhand välja ett tydligt tema med en habil plan; man vill ju inte hafsa ihop ett kalasbord med souvenirmuggar från Mallorca -07 och sju sorters porslin bara för att spendera småtimmarna vid diskhon för att tackla det berg av disk som stadigt ackumulerats under dagen. Istället föreslår vi studentiga engångstallrikar! Matcha och mixa med muggar, servetter och toppa dukningen med bordskonfetti och serpentiner. Voilá!

Snacksbord

Mätta magar för glada dagar! Att bjuda på tilltugg i form av ett fullproppat snacksbord är ALLTID ett vinnande koncept. Ett elegant cupcakeställ med sju våningar, cake pops-fat och ett guldskimrande muffinsställ bjuder in till ett rejält aptitretande (och imponerande) snacksbord. Och med stämningsfulla partypicks med studentmössor och en passande tårtdekoration som dekor blir det nästintill omöjligt att passera bordet tomhänt!

Drinkbord

Utan ett välfyllt glas i handen blir det ju svårt att utbringa en skål för dagens stjärna – studenten. Slå på stort och fyll drinkbordet med bubbelflaskor i vår snygga ishink, och glasen ställer du i vårt grymt praktiska drinkställ som även har utrymme för snacksstrutar. Som grädden på moset spänner du upp en guldskimrande Bubbly Bar-girlang som lockar de törstiga gästerna till drinkmenyn du såklart gjort alldeles själv med vår stilrena bokstavstavla!

Studentskylten och personliga prylar

För att de stolta föräldrarna – en gång för alla – ska få en ärlig chans att skämma ut sin nyexaminerade utspringare ger vi även möjlighet att själv få designa studentskylten och andra personliga prylar av eget tycke, exempelvis ballonger och studentbanderoller. Fyll i namn, klass och ladda upp en lagom elak bild från barndomsåren - resten ordnar vi!

Studentnallar och roliga presenter till studenten

Efter utspringet ska studenten enligt tradition bli ÖVERÖST med studentnallar som hängs runt halsen, bara för att vid studentmottagningen motta ännu fler presenter som kan komma väl till hands inför vuxenlivet; ölhjälmen är ett ypperligt exempel. Vi har mängder av studentpresenter och såväl klassiska studentnallar som roliga och annorlunda alternativ. Vad sägs om en studentnalle i form av en bajskorv?

Roliga lekar och spel

Sist men inte minst vill vi påminna om lekarna! Från festens början hela vägen in på småtimmarna kan spel och roliga lekar vara vad som får festen att hålla igång, var så säker. Till dessa lekar hör givetvis den tidlösa klassikern Beer Pong, spelet där öldrickande möter pingis i en lustfylld symbios som i årtionden spelats av studenter runt om i världen. Men öl är inte för alla, och därför vill vi även slå ett slag för den bubblande nytappningen – Prosecco Pong. Ett säkert kort för en fantastisk student!