Hem
Tips till dig som ska gå på festival i sommar!

Tips till dig som ska gå på festival i sommar!

Lika säkert som att det blir en sommar till slut är att denna efterlängtade period kantas av massvis av högpulserande folkfester i alla dess former. Musik, tält och plastmuggsbärs i kombination med hällregn, gyttjebrottning och utebliven personlig hygien utger det vi i folkmun kallar festival. Vi har samlat allt du behöver för att maxa (och överleva) sommarens roligaste veckor - scrolla nedåt och checka av listan!

Sitt bekvämt

Att smälla upp sitt nyinköpta tält på en grusbeklädd fotbollsplan i utkanten av stan gör knappast underverk för ländryggen. Om du spenderar nätterna på papperstunt liggunderlag kan du åtminstone spendera resterande tid i lyx och komfort. En uppblåsbar soffa är en life saver som är lätt och smidig att ta med sig - och det gäller sittpuffar och softybags också!

Bo med stil

Om valet står mellan en mossgrön ursäkt till tält och en replika av Volkswagens legendariska folkabuss vet vi mycket väl vad vi väljer. Jublet lär inte vänta på sig när du likt en boendekung kliver ur din tältbuss på morgonen utvilad och fräsch. För dig med begränsad budget har vi ett mindre strandtält också - perfekt för dig med korta ben!

Smycka från toppen till botten

Vi kan gladeligen informera att festivaler är ypperliga tillfällen att gå all in när det kommer till smink och kroppsutsmyckning. Vi har ett enormt sortiment med face jewels, glittersmink och annat kul som får ansiktet att skimra och skina. Plocka fram din inre stjärna och skapa kreationer som slår gnistor om dig och ditt festliga väsen!

Partypaltor

När du sänkt sminkborsten och ansiktet glittrar av juveler är det dags att välja outfit. På festival duger dessvärre inte din garderob längre. Det gäller att synas - och det mycket! För extra uppmärksamhet rekommenderar vi den klassiska mankinin i en rosaskimrande nyans, vill du ta steget längre förvandlar du dig själv till flamingo. Vi är experter på festliga utklädnader och har något för alla - kolla själv!

Blinka och lys!

Hur sticker man ut i ett publikhav med hundratals färgstarka partyprissar? Genom att lysa och blinka såklart! Vi har integrerat fiberoptisk LED i näst intill varenda plagg du kan tänka dig; handskar, klänningar, hoodies, skor - you name it! Komplettera med ett par stekiga bluetooth-glajjor som du väljer mönster och styr direkt från mobilen. På huvudet har du givetvis ett par självlysande kaninöron för maximal effekt!

Ljud och ljus

När årets line-up av artister tackat för sig och lämnat scenen fortsätter festen vid campingområdet. Låt musiken leva vidare med vår portabla högtalare med respektabelt ljud som får marken att vibrera! Eller välj iRockers lilla men kraftfulla anordning som har inbyggt discoljus och ingångar för två mikrofoner - karaoke gör sig bäst på festival! Tältet pimpar du enkelt med batteridrivna ljusslingor som ger ifrån sig ett mysigt sken när solen gått ner. Papegojor eller party balls?

Partyhatt

När det kommer till huvudbonader på festival är riktlinjerna enkla: du ska synas, vara snyggast på området och bli skyddad från väder och vind. Den färgglada paraplyhatten är en livräddare när det sedvanliga regnet öser ner, men när solen gassar byter vi paraply mot cowboyhatt i rosa. Vill du vara extra glittrig framåt kvällen har vi paljetthatt i tvättäkta steampunk-stajl, eller varför inte välja den regnbågsfärgade festivalhatten? Mer hatt åt folket!

Förnödenheter

Sist men minst har vi en del mindre festliga prylar som ändå får klassificeras som nödvändiga om du ska överleva flera dagar hårt festivalande. Saker som hopfällbara vattendunkar och powerbanks är ovärderliga måsten på det skoningslösa campingområdet, och glöm inte att skona kroppen med ett gäng välgörande bakistabletter. Du kan tacka oss sen.

Lycka till och ha så kul på festivalen önskar Partykungen!