Tips & trix för julfesten

När nätterna blir långa och kölden sätter in vet man att det är hög tid att anordna en spektakulär julfest för vänner, fränder, folk och fä. Ta i från tårna och se till att årets tillställning blir nånting utöver det vanliga - vi har laddat lagret med skrikröda kläder, renhorn, tomteballonger och annat kul som hör julen till. Ta en titt och låt dig inspireras av galenskapen!

Dressed for Success

Att gå på julfest i dina ordinära vardagskläder funkar bara inte. Till och med dina festligaste partypaltor är undermåliga i sammanhanget. Vad som krävs är snarare en hysterisk kombination av mönster och färg där resultatet blir så juligt att det omöjligt kan bli ännu juligare. Vi snackar pangröd botten med dansande snögubbar och kungsgranar i förgrunden. Matcha hela familjen och anländ till festen som en enda stor julklunga!

Ballonger till er alla!

Visst är det märkligt att just julen besparats på ballonger i alla dess former? Ballonger som annars är det festligaste man kan tänka sig har dessvärre inte lyckats nästla sig in i vårt traditionella julfirande - tills nu! Vi har massvis med juliga ballonger föreställandes tomtar, renar, granar, snögubbar som både kommer maxa och liva upp stämningen på julfesten. Bidra till förändringens vindar - införskaffa en julballong!

Gläns över skägg och strand

Har du tänkt på hur mycket vi pyntar i juletid? Det är sockor på spiskrans och nejlikor i apelsin. Men många är det som glömmer att förgylla skägget sitt med färgglada julkulor, vilket det måste bli ändring på nu. Överraska nära och kära genom att agera levande julgran med kulor hängandes i skägget. Vi vill dansa runt dig och vi vill göra det nu!

Julmaskerad

Om du ska fixa julfest kan du lika gärna anordna en maskerad när du ändå håller på! Temat är givetvis jul och vi har en hel uppsjö med skojiga dräkter för både stora och små. Vem vill klä ut sig till livs levande julgran i år? Och vem ska vara snögubbe? Är du en liten parvel passar det perfekt att vara tomtenisse, och är du till åren kommen kanske du vill vara trädgårdstomte med vitt yvigt skägg?

Let it snow!

Nuförtiden är det långt ifrån självklart att snön ligger tät på backen när vi äntrar december. Tråkigt för barna, som så gärna vill åka pulka och släde. Men skönt för dig, som slipper ta reda på dyngsura overaller och stövlar. Men det finns fördelar med snö också, det är väldigt vackert att titta på till exempel. Så när backen är grön utanför fönstret får snön komma in istället. Med vår självsnöande julgran sprider sig ett stilla snöfall i vardagsrummet vilket både är roligt, behagligt och festens stora snackis!