Trick or treat? Här är busen du ska se upp för!

Att halloween är ett enda stort kluster av bus och ofog råder det inga tvivel om, och den som inte är på sin vakt riskerar att bli ordentligt vettskrämd. Det finns givetvis massvis av olika tillvägagångssätt att skräckförlama sina medmänniskor, och om du hinner först är risken för att själv bli utsatt betydligt mindre. Men ha i åtanke att hämnden är ljuv...

Garageport Giljotin Prop

Tänk att du kommer hem efter en lång arbetsdag och ser att grannen klyvts på mitten av din garageport. Nog för att han kan vara fruktansvärt jobbig din granne, men det här var ju olyckligt. Ett bra prank ska gärna involvera att den utsatte febrilt söker upp kontaktuppgifterna till närmsta Fonus, och den här stackaren har ju onekligen lämnat jordelivet. Effektfullt, störigt och väldigt blodigt - Garageport Giljotin är ett föredömligt halloweenbus med andra ord!

Radiostyrd Spindel

Det här buset kanske inte är så effektivt på just dig om du äger ett större terrarium fullproppat med fågelspindlar, men om du däremot blir helt panikslagen av blotta tanken på en hårig spindel med förskräckligt långa ben kommer den här radiostyrda rackaren få dig att skrika rakt ut. Att plantera spindeln på lämpligt ställe och vid rätt tillfälle låta den krypa fram mellan fötterna på ditt offer måste vara höjden av elakhet, och med det sagt ett helt perfekt prank!

Realistisk Fejktunga

Tungor är ju som bekant redan ett obehagligt fenomen, så tänk vilka busmöjligheter det uppmanar till att äga en (mycket realistisk) fejkvariant. Inför fullsatt bord kupar du händerna och hostar, sedan skriker du rakt ut och visar förskräckt att hela talorganet råkat lossna och flugit all världens värld. Om du vill vara mindre teatralisk i ditt utförande är det minst lika effektivt att fästa tungan på andra kreativa ställen, t.ex. fastklämd i köksluckor, tvättmaskiner eller brevinkast. Tungan rätt i mun? Inte idag.

Magisk Kniv med Blod

Många är det som inte tål åsynen av blod, vilket självklart ska utnyttjas. Knivar och andra vassa redskap kan du låta ligga kvar i kökslådan. Istället klickar du hem den här prankvänliga fejkkniven som har ett utmejslat hål som skapar illusionen att den sågat sig in i armen, och som inte det vore nog så medföljer fejkblod som pumpas från kniven samtidigt som du skriker i falsett. Allt du behöver göra är att avlägsna dig till köket för att fixa det sista med middagen innan du vrålar rakt ut och springer mot sällskapet med kniven fastborrad i armen. Dinner AND a show? Hos dig är det minsann inte tråkigt att äta!

Zombie Handdocka

Att våldsamt bli uppäten av en rasande zombie må vara en klassiker, och det av en anledning! Det blir knappast mer effektfullt än när du attackmanövrerar den här zombiedockan till att slita dig i stycken samtidigt som du krälar i panik på hallgolvet. Levande död och fruktansvärt arg, vilken perfekt setup till ett halloweenaktigt prank!

Boll i Glas

Att småstressad jogga mot bilen i den kulna oktobermorgonen och välkomnas av en halvsprucken vindruta måste ändå vara topp 15 värsta saker man som människa kan vara med om, så låt oss utnyttja det genom att fästa en välplacerad tennisboll rätt i synfältet. Känner du någon som precis lagt ner en mindre förmögenhet på att glasa in sin altan är det helt klart på sin plats att fästa en boll även där. Folk gillar i regel inte oförutsedda utgifter, så det här är ett klockrent prank på alla sätt och vis.

Liquid Ass Stinkspray

En annan sak som folk inte är överförtjusta i är när hela rummet luktar stjärt. Ett roligt prank, absolut, men svårt att åstadkomma på egen hand om du är en någorlunda hygienisk människa. Till din stora glädje kan vi meddela att det nu finns stjärt på flaska att gotta sig med. Fyll kontorslokalen, bästa kompisens bil eller varför inte din partners attacheväska med 100% förnimmelse av röv.