Hem
Våra bästa tips för Alla hjärtans dag-firandet

Våra bästa tips för Alla hjärtans dag-firandet

Den stora dagen för kärlek och förälskelse står och lurpassar bakom dörren, redo att göra entré och skjuta sina Amors pilar vildsint omkring sig. För den obotlige romantikern är Alla hjärtans dag årets festligaste högtid då det finns utrymme för både uppvaktning och romans. I den här listan finner du några handfasta tips på hur du bäst hyllar den enastående kärleken!

Fyll hemmet med rosenblad och ballonger

Att pimpa hemmet inför stundande kärleksfest är inte mer än rätt, och förutom levande ljus och smörsång ska det givetvis strösslas med kärleksröda rosenblad runt din älskades fötter. Bjud på en förstklassig middag under vår mest romantiska ballongkit som innehåller så många hjärtan att man nästan blir helt tossig av kärlek. Efter avslutad efterrätt drämmer du av den här konfettikanonen som kommer omge er av ännu fler hjärtan! Romantisk middag 2.0!

Frukost på sängen

Eftersom så många hävdar att vägen till hjärtat går genom magen är det lika bra att kickstarta Alla hjärtans dag redan vid frukost. Tassa upp i ottan och stek din käresta ett hjärtformat ägg med den här urgulliga lilla stekpannan, för vem smälter inte vid åsynen av kärleksmodellerad mat? Vi har även våffeljärn för älskande par som älskar frasiga våfflor. Sedan tassar du tillbaka till sovrummet, sjungandes på en serenad med brickan i högsta hugg - och glöm inte kaffet!

Bjud på en busig dansshow

Om du känner dig lite extra vågad framåt slutet av er kärleksfulla dag är det hög tid att dämpa belysningen, höja den sensuella panflöjtsmusiken och svida om till något sexigt från vår enorma maskeradavdelning. Bjussa på några väl utvalda moves och du ska se att passionens gnistor sprakar upp hettans glöd i sovrummet! Vem av er klär bäst i byxor och fluga?

Anordna spelkväll

Självklart ska ni ägna en stund på årets kärleksfullaste dag runt spelbordet, och det är nödvändigtvis inte Vändtia ni drar igång. Touch Me är ett eggande spel som innehåller 6 vågade utmaningar för dig och din partner att utföra på varandra. Till er hjälp har ni ögonmask, kittlande fjäder och ett massageverktyg. Även sexspelet Erotic Heart är att rekommendera för er som vill sätta tänderna i 100 stycken förspelsutmaningar. Spelkvällen blev precis bra mycket hetare!

Ge gulliga kärleksgåvor

Klart att stora kärleken ska få något alldeles speciellt i år. Smält hjärtat med vår gulligaste nallebjörn, chockera med vår mest gigantiska jätteros eller var lite vågad och ge bort vårt magiska hjärta som slumpar fram sexställningar.

Behöver du fler tips har vi listat 20 klockrena gåvor till Alla hjärtans dag för både honom och henne. Go!