Intimvård

Som vi vet är kroppens intima delar extra känsliga för irritation, torrhet och sveda vilket gör att man bör fundera på vilka produkter man använder för intimvård. Våra mest intima delar behöver framförallt fukt i kombination med ett lågt pH-värde. Därför är det viktigt att välja speciellt framtagna och anpassade produkter för intimvård. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment för att du ska kunna ge dig själv just den intimvård som din kropp så väl behöver.

Intimvård som återfuktar – Något som är vanligt förekommande när det gäller intimvård är att slemhinnorna blir torra. För att undvika detta gäller det att bevara en god balans av mjölksyrabakterier och ett lågt pH-värde.

Vi kan erbjuda produkter som innehåller mjölksyra och som sänker ditt pH-värde samt stärker skyddsfunktionerna i din hud. När bakterier får fäste ger det upphov till irriterade slemhinnor vilket i förlängningen kan leda till svamp och andra sjukdomar. Köp dina produkter inom intimvård hos oss redan idag och ta hand om dig själv.

Intimvård i samband med rakning – Idag är det mycket vanligt att både män och kvinnor rakar både armhålor, ben och de mer intima delarna. Vi kan erbjuda dig produkter som kyler och lugnar huden efter rakning och därmed också minskar irritation och röda prickar på huden.

För att behandla din hud skonsamt vid och efter rakning är det viktigt att använda speciellt framtagna produkter för detta ändamål. Använd helst en mild och sval aftershave-gel eller kräm som är skonsam mot huden.

Att använda sig av intimvård i form av glidmedel kan förhöja njutningen väsentligt både hos mannen och kvinnan under samlag. Här har vi samlat information om olika typer av glidmedel och dess funktioner.

Vattenbaserat glidmedel – Detta är det vanligast förekommande hjälpmedlet vid sex eftersom det snabbt absorberas av slemhinnor och hud. Det fungerar utmärkt som hjälp innan de naturliga kroppsvätskorna har aktiverats och kan användas både som kylande och värmande intimvård.
Oljebaserat glidmedel – Det är lite mer ovanligt med oljebaserade glidmedel idag men fördelen är att de sitter kvar längre på slemhinnorna och huden, jämfört med de vattenbaserade. Man kan med fördel använda oljebaserade glidmedel som intimvård om man vill vårda och återfukta de känsligaste intima delarna och massera och stimulera desamma.
Hybrid-glidmedel – Ett hybrid glidmedel innehåller till skillnad från andra glidmedel ca 90 % vatten och 10% silikon. Det som utmärker hybrid-glidmedel är att det är enkelt att uppnå glideffekten, något som är mycket uppskattat om man exempelvis har svårt att slappna av vid sex.
Glidmedel av silikon – Detta är ett väldigt snällt glidmedel som verkligen bryr sig om slemhinnorna. Dessutom är det vattenavvisande vilket öppnar upp för busiga lekar i både badet och bastun. Förutom att man kan använda det som ett härligt glidmedel i sängkammaren kan man också använda det för en härlig rygg- och/eller nackmassage. Detta glidmedel är nämligen halt och silkeslent på samma gång.

Oavsett vilka produkter inom intimvård du söker kan du alltid hitta det hos oss här på Partykungen. Se dig omkring, låt dig inspireras och klicka hem dina favoritprodukter redan idag. Vi ger alltid god service och kan garantera dig snabba leveranser av intimvård.
Läs mer
3 träffar