Till toppen
Visa större bild

Ishink Kalla Drycker

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

De flesta delar uppfattningen om att nedkylda drycker är betydligt mycket godare är ljumna. Om du ska anordna en middag och inte vill springa fram och tillbaka till kylskåpet kan en ishink komma väl till hands. Fyll hinken med isbitar och placera drycken som du vill ska hållas nedkyld där i.

Ishink Kalla Drycker är en metallhink med trähandtag och avtagbart lock. Hinken kommer med en urtagbar plastbehållare som är ca 17 cm i diameter, dessutom ingår en isskopa i metall. På hinkens ena sida finns en liten metallkrok upptill.

Material: Metall
Trähandtag
Mått: Höjd: 25 cm. Diameter: ca 19 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Eirin för 4 månader sedan
    Isbøttene jeg bestilte fungerte helt optimalt i hendhold til hva jeg ønsker. Men dessverre ikke helt ideell til bruk i bar.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47135 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle