Till toppen
Visa större bild

Japansk Kendama Krom Rubber

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
249 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Den må kallas leksak ibland, den japanska Kendaman, som får en att tänka på typ leksaksbilar och sånt men det är precis tvärtom! Kendaman är nog bland den mest häftiga (och kanske klurigaste) leksak som finns. Det kan dock ta ett tag innan du bemästrar en Kendama och kan göra massa olika coola balanstricks, men det kommer tveklöst vara mödan värt!

Japansk Kendama Krom Rubber har stiligt träfärgade handtag med en bred och vågrät kontrastfärg på taman som hjälper dig att se tamans riktning när du gör tricks. Taman är dessutom lackad med gummiartad färg som ger riktigt bra grepp och som gör dessa Krom Rubber Kendamas extra lämpliga till att göra balanstricks med.

Mått: 18 cm.

Finns i följande färger: Svart/Ljusblå, Mintgrön/Vit och Grön/Blå.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen37107 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle