Till toppen
Startsida > Teman > Tillverkare > Morphsuits > Jaw Dropper Orc Grön Maskeraddräkt
Visa större bild

Jaw Dropper Orc Grön Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 35920
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
449 kr 699 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

När Shrek är ute och promenerar så gör man rätt i att inte förarga honom. Han kan bli oerhört förbaskad och nästan monstruöst skräckjagande. Men han har inte en chans emot den här ännu mer, nästan otänkbart otäcka, orc kostymen. Med käken hängande ner över bröstkorgen och ögonen tomma som om den vore död så skärmmer den folk genom sin blotta närvaro. Shrek går åtminstone att resonera med.

Jaw Dropper Orc Grön Maskeraddräkt är tillverkad av ett extremt elastiskt material som kan töjas upp till hela 6 gånger sin ursprungliga storlek. Dräkten har små hål som gör att du både kan se och dricka genom dräkten vilket underlättar för dig under hela festen. Förslagsvis så tar du av dig dräkten när du ska uträtta ärenden på toaletten, if you know what I mean.

  • Finns i storlek: Medium, Large, X-Large och XX-Large
  • Inkluderar: Helkroppsoverall med huva
  • Material: 12% spandex, 88% polyester

Detta är en officiellt licensierad Morphsuits™ produkt.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27927 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle