Till toppen
Startsida > Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vi är ett företag med högt i tak och med en stark tilltro till våra kollegor. Vi söker medarbetare som tycker om att skoja och har lätt till skratt. Här hittar du aktuella lediga tjänster. Du är även välkommen att skicka in en spontanansökan till jobb@partykungen.se. Ansökningarna gås igenom regelbundet.

Lediga tjänster

Nedan finner du våra lediga tjänster just nu.


Social Media Manager
Plats: Gävle, Sverige
Typ av tjänst: Kommunikatör

Vi söker dig som är en engagerad, kreativ och strukturerad person. Du kommer att få till uppgift att sköta vår synlighet i sociala medier så som t.ex Facebook, Instagram och YouTube.

Läs mer och sök tjänsten här


Systemutvecklare
Plats: Gävle, Sverige
Typ av tjänst: IT

Vi söker en utvecklare till vår IT-avdelning. Vill du vara med och utveckla en grym e-handelsplattform tillsammans med ett tight team av kollegor? Då är det kanske dig vi söker.

Läs mer och sök tjänsten här


Finsktalande kundtjänstmedarbetare
Plats: Gävle, Sverige
Typ av tjänst: Kundtjänst

Vi söker dig som talar och skriver finska obehindrat då du primärt kommer att arbeta mot den finska marknaden. Sannolikt är du finsk eller har bott och arbetat i Finland under en längre period. Eftersom Partykungens kunder även finns i Norge och Danmark är det meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av ytterligare något av dessa språk.

Läs mer och sök tjänsten här

Prao eller praktik?

Letar du efter en Prao eller praktikplats? Kontakta Lars-Erik Lönnqvist och berätta mer om dig själv och varför du vill prova att jobba hos oss.

castle