Jobba hos oss

Vill du också joina vårt partycrew mot den torra vardagen eller har du helt enkelt tröttnat på din tråkhög till chef? Oavsett anledning: Hos oss hittar du väldigt lite tråkiga saker, och vi har en härlig arbetsplats med skön stämning. Vi söker medarbetare från och till, och främst såna som gillar skoj och galenskap. Om du letar efter en normal arbetsplats får du tyvärr söka dig vidare, för här kan det när som helst dyka upp en vandrande jättebanan eller liknande vilket gör vår arbetsplats relativt unik. Hittar du inte det jobb du söker för tillfället är du givetvis välkommen att skicka in en spontanansökan till jobb@partykungen.se.


Systemutvecklare

Plats: Gävle, Sverige
Avdelning: IT
Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Lönetyp: Fast månadslön

Vi letar nu efter en Systemutvecklare för att ytterligare stärka och utöka Partykungens IT-team. Vårt team fokuserar på att göra Partykungen till den absolut bästa upplevelsen för våra festsugna kunder!


Arbetsuppgifter:Partykungen driftar sin e-handelsplattform på Amazon Web Services och deras nuvarande tekniska stack består av ElasticSearch, PHP, JavaScript och CSS(SASS). De arbetar enligt DevOps-principer så som Continuous Integration och Continuous Delivery. Utveckling sker idag i huvudsak med PHP, JavaScript och MySQL.


Ditt uppdrag är att

 • Utveckla webshopen samt vidareutveckla och supporta interna stödsystem
 • Vara en del av ett nytt, mindre, agilt IT-leveransteam på tre personer
 • Samarbeta nära övriga avdelningar som exempelvis lager och kundtjänst för att planera, designa och implementera ny funktionalitet i alla delar av systemen

 • Vi söker dig som

 • Är en skicklig programmerare med goda kunskaper i JavaScript. I rekryteringsprocessen kommer du att få göra ett test för att mäta dina kunskaper.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då kommunikation och dokumentation sker på de språken

 • Det är meriterande om du

 • Har goda kunskaper inom Amazons molnprodukter (AWS)
 • Har goda kunskaper i PHP
 • Har erfarenhet av Elastic-stacken

 • Som person söker vi dig som

 • Är lösningsorienterad och driven
 • Har en god samarbetsförmåga och värderar teamets gemensamma mål
 • Är öppen för att prova på nya tekniker och lämnar alltid koden i ett bättre skick än du fann den


 • Vår syn på mångfald och jämställdhet utgår från uppfattningen att människors olikheter bidrar till en attraktiv och dynamisk arbetsplats. Partykungen arbetar aktivt för att värna om ett arbetsklimat där alla medarbetare behandlas likvärdigt och med respekt. Alla medarbetare och kunder ska känna sig inkluderade. Vi strävar efter att vår arbetsplats speglar mångfalden hos våra kunder och samhället i stort och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.


  Vill du jobba på Gävles festligaste företag? Sök då tjänsten via academicwork.se

  Dansktalande kundtjänstmedarbetare

  Plats: Gävle, Sverige
  Avdelning: Kundtjänst
  Omfattning: Del-/Heltid

  Nu söker vi en social och serviceinriktad problemlösare som vill ge våra danska kunder service i världsklass. Vårt kundtjänstteam fokuserar på att göra Partykungen till den absolut bästa upplevelsen för våra festsugna kunder!


  Uppdraget: Som kundtjänstmedarbetare på Partykungen har du varierande arbetsuppgifter där kundkontakt via telefon och mejl utgör merparten av dina dagar. Du blir del av ett glatt och fartfyllt gäng som arbetar med kundsupport. Du arbetar framförallt med att hjälpa våra dansktalande kunder med deras frågor kring produkter och order, samt ta emot beställningar och övrig administration. Det kan även förekomma ärenden från kunder i övriga Norden.


  Din profil: Vi tror att du som söker den här tjänsten brinner för att ge riktigt bra service och bemöta kunderna väl. Du trivs med dator och telefon som främsta arbetsredskap och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom kundtjänst eller administration. Som person tycker du om att lära dig nya arbetsuppgifter, gillar problemlösning samt har förmågan att ge kunden det där lilla extra. Arbetet präglas av kontakt med både kunder och kollegor, vi tror därför att du har en god kommunikativ förmåga, är social och har lätt för att samarbeta med andra. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift både på danska och svenska. Om du kan ytterligare nordiska språk ser vi ser som meriterande.

  Vi söker dig som kan tillträda tjänsten under april 2021. Uppdragets omfattning kan komma att anpassas efter rätt kandidat, men vi söker framförallt dig som är intresserad av att arbeta deltid eller studerar och vill arbeta på timmar utöver dina studier.


  Om oss: Partyking AB har gått som en raket de senaste åren och finns etablerade på fyra marknader idag, Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår känsla är att det inte kommer att stanna där. Vi utvecklar och säljer bland annat partyprylar, maskeradkläder och roliga presenter online. Allt man behöver, och inte behöver, för att förgylla både festen och vardagen. Företaget erbjuder en fartfylld arbetsplats med ett stort fokus på dig som medarbetare. Partykungen är fackligt anslutna till Unionens kollektivavtal. Vi håller till i häftiga, nybyggda lokaler på Ersbo Industriområde i Gävle.


  Vår syn på mångfald och jämställdhet utgår från uppfattningen att människors olikheter bidrar till en attraktiv och dynamisk arbetsplats. Partykungen arbetar aktivt för att värna om ett arbetsklimat där alla medarbetare behandlas likvärdigt och med respekt. Alla medarbetare och kunder ska känna sig inkluderade. Vi strävar efter att vår arbetsplats speglar mångfalden hos våra kunder och samhället i stort och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.


  Ansökan

  I denna tillsättning samarbetar Partykungen med Clockwork Bemanning & Rekrytering där du anställs av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Partykungen.
  Vill du jobba på Gävles festligaste företag? Sök då tjänsten via vår hemsida clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden.
  För vidare frågor kontakta Josefine Hjelte på 073-351 27 50.
  Välkommen med din ansökan!  Prao eller praktik?

  På Partykungen har vi 1-2 platser öppna för praktik/APL, beroende på säsong. Vi vill att skola eller arbetsförmedling administrerar ansökan. Välkommen att söka!

  castle