Till toppen

Jobba hos oss

Vi är ett företag med högt i tak och med en stark tilltro till våra kollegor. Vi söker medarbetare som tycker om att skoja och har lätt till skratt. Här hittar du aktuella lediga tjänster. Du är även välkommen att skicka in en spontanansökan till jobb@partykungen.se. Ansökningarna gås igenom regelbundet.


Systemutvecklare

Plats: Gävle, Sverige
Avdelning: IT

Just nu söker vi en nyckelperson som blir viktig för vår fortsatta utveckling. Vi söker en systemutvecklare som är högmotiverad, och idag har fått viss kunskap inom e-handel och programmering. Men du vill framförallt utvecklas och varje dag lära dig mer genom att vara i ett snabbfotat e-handelsteam.

Sök tjänsten här

Dansktalande Kundserviceagent

Plats: Gävle, Sverige
Avdelning: Kundtjänst

Vi söker dig som talar och skriver flytande danska, då du primärt kommer att arbeta mot den danska marknaden. Sannolikt är du dansk eller har bott och arbetat i Danmark under en längre period. Eftersom Partykungens kunder finns i hela norden är det ett krav att du utöver flytande danska i tal och skrift obehindrat behärskar även svenska och engelska.

Sök tjänsten här

Finsktalande Kundserviceagent

Plats: Gävle, Sverige
Avdelning: Kundtjänst

Vi söker dig som talar och skriver flytande finska, då du primärt kommer att arbeta mot den finska marknaden. Sannolikt är du finsk eller har bott och arbetat i Finland under en längre period. Eftersom Partykungens kunder finns i hela norden är det ett krav att du utöver flytande finska i tal och skrift obehindrat behärskar även svenska och engelska.

Sök tjänsten här

Prao eller praktik?

På Partykungen har vi 1-2 platser öppna för praktik/APL, beroende på säsong. Vi vill att skola eller arbetsförmedling administrerar ansökan. Välkommen att söka!

castle