Meny

Jobba hos oss

Join the fight!

Vill du ha roligt på jobbet och bekämpa tristessen i Sverige, världen och… ja, i hela universum? Kul, det vill vi också! Kolla igenom våra lediga tjänster och se om någon fullkomligt skriker ditt namn. Eller åtminstone låter spännande.

Om inget av jobben passar just dig just nu får du gärna höra av dig ändå. Vi växer hela tiden och söker ofta härliga människor som ska förgylla vår arbetsplats och hjälpa oss nå helt nya höjder. Skicka in en spontanansökan till jobb@partykungen.se så ser vi vad som händer!

Lediga tjänster just nu

Plats: Gävle, Sverige

Avdelning: IT

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tills vidare

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Lönetyp: Fast månadslön

Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Vi letar nu efter en Systemutvecklare för att ytterligare stärka och utöka Partykungens IT-team. Vårt team fokuserar på att göra Partykungen till den absolut bästa upplevelsen för våra festsugna kunder!

Uppdraget

Uppdraget är brett och handlar både om att utveckla vår webbshop m en också att vidareutveckla och supporta ett antal interna stödsystem, baserade på JavaScript/PHP/MySQL. Vi arbetar som ett agilt leveransteam med ett nära samarbete till de olika avdelningarna inom Partykungens verksamhet och jobbar tillsammans för att planera, designa och implementera ny funktionalitet i alla delar av systemen. Vi letar efter en problemlösare med driv och som värderar teamets mål framför sina egna. Som person har du en stark vilja att lära och vill gärna dela med dig av dina egna erfarenheter. Du är öppen för att prova på nya tekniker (både gammalt och nytt) och lämnar alltid koden i ett bättre skick än du fann den. Vi söker en lagspelare och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer

  • Du har några års erfarenhet av systemutveckling
  • Du vet hur man bygger användarvänliga applikationer i JavaScript(jQuery)/HTML/CSS(SASS)
  • Du är van att hantera moderna JavaScript-bibliotek
  • Du är van att jobba med Continuous integration och är trygg i en DevOps-miljö

Meriterande kvalifikationer

  • Erfarenhet från e-handel
  • Du har erfarenhet inom PHP/MySQL)
  • Du har goda kunskaper inom Amazons molnprodukter (AWS)
  • Du har erfarenhet av Elastic-stacken
  • Du har erfarenheter av att jobba med tester inom Webb (API-/Enhets-/GUI-tester)
  • Yrkesexamen/kandidatexamen inom Data/IT

Plats: Gävle, Sverige

Avdelning: Kundtjänst

Omfattning: Del-/Heltid

Nu söker vi en social och serviceinriktad problemlösare som vill ge våra danska kunder service i världsklass. Vårt kundtjänstteam fokuserar på att göra Partykungen till den absolut bästa upplevelsen för våra festsugna kunder!

Uppdraget

Som kundtjänstmedarbetare på Partykungen har du varierande arbetsuppgifter där kundkontakt via telefon och mejl utgör merparten av dina dagar. Du blir del av ett glatt och fartfyllt gäng som arbetar med kundsupport. Du arbetar framförallt med att hjälpa våra dansktalande kunder med deras frågor kring produkter och order, samt ta emot beställningar och övrig administration. Det kan även förekomma ärenden från kunder i övriga Norden.

Din profil

Vi tror att du som söker den här tjänsten brinner för att ge riktigt bra service och bemöta kunderna väl. Du trivs med dator och telefon som främsta arbetsredskap och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom kundtjänst eller administration. Som person tycker du om att lära dig nya arbetsuppgifter, gillar problemlösning samt har förmågan att ge kunden det där lilla extra. Arbetet präglas av kontakt med både kunder och kollegor, vi tror därför att du har en god kommunikativ förmåga, är social och har lätt för att samarbeta med andra. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift både på danska och svenska. Om du kan ytterligare nordiska språk ser vi ser som meriterande.

Vi söker dig som kan tillträda tjänsten snarast. Uppdragets omfattning kan komma att anpassas efter rätt kandidat, men vi söker framförallt dig som är intresserad av att arbeta deltid eller studerar och vill arbeta på timmar utöver dina studier.

Om oss

Partyking AB har gått som en raket de senaste åren och finns etablerade på fyra marknader idag, Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår känsla är att det inte kommer att stanna där. Vi utvecklar och säljer bland annat partyprylar, maskeradkläder och roliga presenter online. Allt man behöver, och inte behöver, för att förgylla både festen och vardagen. Företaget erbjuder en fartfylld arbetsplats med ett stort fokus på dig som medarbetare. Partykungen är fackligt anslutna till Unionens kollektivavtal. Vi håller till i häftiga, nybyggda lokaler på Ersbo Industriområde i Gävle.

Vår syn på mångfald och jämställdhet utgår från uppfattningen att människors olikheter bidrar till en attraktiv och dynamisk arbetsplats. Partykungen arbetar aktivt för att värna om ett arbetsklimat där alla medarbetare behandlas likvärdigt och med respekt. Alla medarbetare och kunder ska känna sig inkluderade. Vi strävar efter att vår arbetsplats speglar mångfalden hos våra kunder och samhället i stort och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Ansökan

I denna tillsättning samarbetar Partykungen med Clockwork Bemanning & Rekrytering där du anställs av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Partykungen. Vill du jobba på Gävles festligaste företag? Sök då tjänsten via vår hemsida clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Josefine Hjelte på 073-351 27 50.
Välkommen med din ansökan!

Prao eller praktik?

På Partykungen har vi 1-2 platser öppna för praktik/APL, beroende på säsong. Vi vill att skola eller arbetsförmedling administrerar ansökan. Välkommen att söka!