Jobba hos oss

Vill du också joina vårt partycrew mot den torra vardagen eller har du helt enkelt tröttnat på din tråkhög till chef? Oavsett anledning: Hos oss hittar du väldigt lite tråkiga saker, och vi har en härlig arbetsplats med skön stämning. Vi söker medarbetare från och till, och främst såna som gillar skoj och galenskap. Om du letar efter en normal arbetsplats får du tyvärr söka dig vidare, för här kan det när som helst dyka upp en vandrande jättebanan eller liknande vilket gör vår arbetsplats relativt unik. Hittar du inte det jobb du söker för tillfället är du givetvis välkommen att skicka in en spontanansökan till jobb@partykungen.se.


Webbredaktör med gruppansvar

Plats: Gävle, Sverige
Avdelning: Webbredaktion
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Sista ansökningsdag: 2021-03-21

Partykungen söker en person som kan leda arbetet på vår avdelning webbredaktion. Du är en driven, nytänkande och kreativ skribent. Erfarenhet inom e-handel är meriterande, men framför allt är du en person som vill utvecklas och varje dag lära dig mer genom att vara i ett framgångsrikt e-handelsteam med högt uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Uppdraget: Du kommer in i en händelserik expansionsfas för Partykungen och får möjlighet att bidra till nya och spännande lösningar där rollen är en viktig länk i företagets kommunikation emot kund. Webbredaktionen ansvarar främst för publicering av nya artiklar, kampanjer och texter på hemsidan och som Webbkoordinator ansvarar man för den dagliga driften, leder och fördelar uppgifterna på avdelningen samtidigt som man operativt producerar eget innehåll. Du har en viktig roll i att säkerställa att siten levererar organisk besökstrafik genom att kontinuerligt arbeta med sökordsoptimering.


Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har en utbildning inom kommunikation eller e-handel som ger en bra grundförståelse för våra kunders behov. Du har en stor kreativ känsla för det skrivna ordet och en bra förmåga att formulera dig i digital skrift samt erfarenhet av enklare bildhantering. Du behöver en förmåga att planera och strukturera innehållsarbete och driva både ditt eget och teamets arbete. För att vara framgångsrik hos oss är förståelse för kundens processer och handelsmönster en viktig del. Kunden är vår BFF och vi gör allt för att dem. För att lära känna dem bör man vara analytisk. Det viktigaste, självklart är vi glädjespridare på riktigt! Vi tror till 100 % på att glädje är smittsamt och vi delar mer än gärna med oss av allt roligt vi hittar på. Delad glädje är dubbel glädje, eller hur? Du kommer att arbeta heltid med utgångspunkt från vårt kontor och lager i Gävle. Ja, i normala fall i alla fall!


Om oss: Partyking AB har gått som en raket de senaste åren och finns etablerade på fyra marknader idag, Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår känsla är att det inte kommer att stanna där. Vi utvecklar och säljer bland annat partyprylar, maskeradkläder och roliga presenter online. Allt man behöver, och inte behöver, för att förgylla både festen och vardagen. Företaget erbjuder en fartfylld arbetsplats med ett stort fokus på dig som medarbetare. Partykungen är fackligt anslutna till Unionens kollektivavtal. Vi håller till i häftiga, nybyggda lokaler på Ersbo Industriområde i Gävle.

Vår syn på mångfald och jämställdhet utgår från uppfattningen att människors olikheter bidrar till en attraktiv och dynamisk arbetsplats. Partykungen arbetar aktivt för att värna om ett arbetsklimat där alla medarbetare behandlas likvärdigt och med respekt. Alla medarbetare och kunder ska känna sig inkluderade. Vi strävar efter att vår arbetsplats speglar mångfalden hos våra kunder och samhället i stort och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.


Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Urval sker löpande.

Välkommen att bidra till utvecklingen av Partykungen!

Mejla din ansökan till: jobb@partykungen.se


Kontakt vid frågor

Kontorschef Janne Waxin, tel. 0730405975, E-post: jobb@partykungen.se


Prao eller praktik?

På Partykungen har vi 1-2 platser öppna för praktik/APL, beroende på säsong. Vi vill att skola eller arbetsförmedling administrerar ansökan. Välkommen att söka!

castle