Till toppen
Startsida > Teman > Julklappar > 30 års-julklapp >
Visa hela beskrivningen

Julklapp till 30-åringen

Är han eller hon född under mitten av 80-talet? Har du svårt att hitta en julklapp till någon som inte längre är tonåring men inte heller gammal? Då har du äntligen kommit rätt! Partykungen har samlat de roligaste presenterna och partyprylarna för alla 30-åringar.

Varför inte locka fram barnasinnet i 30-åringen med en komisk och ovanlig julklapp? Eller kanske en skämtsam och snuskig partyhatt med roligt spel för att hålla festen igång? Vi har även ett utbud av martiniglas och andra partytillbehör och verktyg för hemmabaren. Partykungen har något som passar alla som är födda under 80-talet. Du kommer att hitta ett flöde av nostalgi men även av de senaste partyprylarna. Vi har en samling av coola, smarta, snuskiga, festliga och skämtsamma prylar som varje 30-åring önskas hitta i julklappssäcken.

Är du själv i 30-årsåldern? Då kommer du garanterat att få ett flertal nya önskningar på din julklappslista när du har tagit dig igenom vår samling av alla julklappar för 30-åringar. Vi får hoppas att du har varit snäll i år, ho-ho-ho!

Filter

Visar 24 produkter

castle