Till toppen
Visa större bild

Jultröja Under Misteln

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Det är ju bara så himla pinsamt på jul när hela familjen ska samlas och du egentligen skiter i det för du vill bara vara med din nya kille och pussas och kramas hela tiden. Han är en riktig gentleman så han spenderar så klart julen med dig och du stänger in er på ditt rum. Efter ett par timmars pussande så knackar det på dörren. Det är familjen som vill ge den nya familjemedlemmen en julklapp. Såååå pinsamt tänker du, men då har du inte sett vad som finns i paketet ännu!

Jultröja Under Misteln är en rolig och grann jultröja som är den perfekta julklappen till honom som tar julen på lite för stort allvar. Får se om du får honom att ha den på sig vid julmiddagen?
Tröjan är röd med gröna muddar och vita detaljer. På framsidan finns ett motiv av en mistel, en pil och texten "Kiss me under the mistletoe".

Finns i storlek: Large och X-Large.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29517 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle